Μεγάλες νίκες για την Τρίτου

 
Μεγάλες νίκες για την Τρίτου
tennisnews team Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 - 15:02

Η Μαρία Τρίτου κέρδισε σε μονά και διπλά, για να βοηθήσει την ομάδα του Syracuse University να κερδίσει το University of Notre Dame με 4-3. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη για το Syracuse από το 2011!

Η Μαρία Τρίτου, η οποία διανύει την πρώτη της σεζόν στο Syracuse University και στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, τα πήγε πολύ καλά στον τελευταίο αγώνα της ομάδας της, με αντίπαλο το πανεπιστήμιο του Notre Dame.

H 19χρονη Ελληνίδα επιβλήθηκε της Mary Closs με 6-3, 6-2, για να βελτιώσει το ρεκόρ της στη σεζόν στα μονά στο 6-2. Η Μαρία είχε ηττηθεί στο πρώτο της παιχνίδι στη σεζόν, αργότερα ακολούθησαν 5 διαδοχικές νίκες και μετά τη δεύτερη ήττα της στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας της, επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες.

Στα διπλά, η Τρίτου και η δευτεροετής Nicole Mitchell κέρδισαν τις Jane Fennelly και Allison Miller με 7-6 (7-4 στο tie-break), για να πάρουν ένα πάρα πολύ σημαντικό σετ για την ομάδα τους. Ήταν το σετ που έδωσε στο Syracuse τον πόντο στα διπλά και τη νίκη με 4-3 στο σύνολο των αγώνων με το Notre Dame.

Αυτή ήταν η σημαντικότερη νίκη για το Syracuse University από το 2011, αφού το Notre Dame είναι στο Νο30 της εθνικής κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots