Σαρώνει η Τρίτου στο κολεγιακό (vid)

 
Σαρώνει η Τρίτου στο κολεγιακό (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 - 14:28

Η Μαρία Τρίτου τα πήγε πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα, βοηθώντας την Syracuse Orange να φτάσει σε 4 συνεχόμενες νίκες στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, διανύει την πρώτη της σεζόν στο πανεπιστήμιο Syracuse και τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Το Syracuse University τα πήγε φανταστικά αυτή την εβδομάδα, πετυχαίνοντας 4 διαδοχικές νίκες για το κολεγιακό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη Παρασκευή κέρδισε το πανεπιστήμιο της Columbia και το Σάββατο το Liberty, ενώ την Κυριακή συνέτριψε με 6-1 το Cornell University.

Η Orange, είχε σημαντική βοήθεια από τη Μαρία Τρίτου, που την Κυριακή κέρδισε την Jane Strewart με 6-3, 7-5 και "σφράγισε" τη νίκη για την ομάδα της. Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει και το σετ που έπαιξε στα διπλά, μαζί με τη Nicole Mitchell, επικρατώντας των Maria Cusick και Stewart με 6-3.

"Eίμαστε υπερήφανοι γι' αυτή την ομάδα. Οι κοπέλες τα έδωσαν όλα και φρόντισαν να δουλέψουν από την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε outdoor τένις το επόμενο Σάββατο, απέναντι στο Tulane", δήλωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας τένις του Syracuse, Younes Limam.

Η Orange αγωνίστηκε στη Νέα Ορλεάνη με το Tulane και κέρδισε και αυτό το παιχνίδι, με 5-2, το Σάββατο που μας πέρασε. Η Τρίτου ήταν πολύ καλή και σε αυτούς τους αγώνες, καθώς κέρδισε την προσωπική της αντίπαλο, Elena Muller, με 6-3, 7-5. Στα διπλά έχασε το σετ που έπαιξε με την Mitchell, από τις Kyle Klier και Jacqui Katz, με 6-2.

Συνολικά την τελευταία εβδομάδα, η Μαρία είχε 3 νίκες και 1 ήττα στα μονά, ενώ στα διπλά κέρδισε το ένα από τα 4 σετ που έδωσε, με τη συμπαίκτριά της, Nicole Mitchell.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots