Παίκτρια της εβδομάδας η Γρίβα

 
Παίκτρια της εβδομάδας η Γρίβα
Παίκτρια της εβδομάδας η Γρίβα
tennisnews team Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:04

Η Βέρα Γρίβα, η οποία αγωνίζεται για το πανεπιστήμιο Grand Valley State, αναδείχθηκε καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας στην περιφέρεια Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference (GLIAC), χάρη στις πολύ καλές εμφανίσεις της για το ITA Midwest Regional Championships.

Στο πρώτο της τουρνουά ως παίκτρια του Grand Valley State University, η Βέρα Γρίβα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, έχοντας απολογισμό 6 νίκες και 2 ήττες σε όλα τα ταμπλό. Στα μονά είχε 4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις, ενώ στα διπλά 2 νίκες σε 3 αγώνες.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία είναι πρωτοετής στο πανεπιστήμιο της πολιτείας του Μίσιγκαν, ήταν η μοναδική παίκτρια από την περιφέρεια GLIAC που έφτασε στα ημιτελικά του "A Singles" ταμπλό στο ITA Midwest Regional Championships, κερδίζοντας δικαίως τον τίτλο της κορυφαίας της εβδομάδας. Έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια για να προκριθεί και στον τελικό, αλλά ηττήθηκε από το Νο. 1 του ταμπλό, τη Hanna Volikova, σε ένα κλειστό παιχνίδι με 6-4, 6-4.

Στα πρώτα 4 παιχνίδια της η Βέρα δεν έχασε κανένα σετ. Στην πρεμιέρα της επιβλήθηκε της Bere με 6-1, 6-1, στον 2ο γύρο κέρδισε την Hackman με 6-4, 6-2, στον 3ο γύρο απέκλεισε την Bleuler με 6-0, 6-1 και στα προημιτελικά επικράτησε της Brown με 6-1, 6-1.

Στο τουρνουά έλαβε μέρος και η Μαρίλη Κανελλοπούλου, η οποία επίσης μετακόμισε πριν από λίγο καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι πρωτοετής για το πανεπιστήμιο Grand Valley State. Η 18χρονη Μαρίλη κέρδισε την McLaughlin στον 1ο γύρο με 6-2, 6-4 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε με 4-6, 6-4, 10-6 από την Liong.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots