Απόστολος Τσιτσιπάς: "Δεν είναι τίποτα δεδομένο, ο Στέφανος θα αποφασίσει"

 
Απόστολος Τσιτσιπάς: "Δεν είναι τίποτα δεδομένο, ο Στέφανος θα αποφασίσει"
tn team Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:02

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς εξήγησε πως η σημερινή δήλωση των παικτών και η απουσία του Στέφανου Τσιτσιπά δεν είναι τελεσίδικη, αφού ο Στέφανος θα συνεχίσει την αποθεραπεία και την προσπάθεια που κάνει και στο τέλος θα αποφασίσει ο ίδιος αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο για την Ελλάδα.

"Αυτός ο τραυματισμός υπήρχε σε όλη τη διάρκεια του αμερικάνικου tour, στο US Open, στο Τορόντο, στο Σινσινάτι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρθήκαν εξειδικευμένα μέτρα στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος. Το λύσαμε όσο μπορούσαμε, βρήκαμε λύσεις για να μπορέσει να παίξει εκεί, αλλά θεωρήθηκε αναγκαίο να ξεκουραστεί (μετά το US Open) για 2 εβδομάδες. Ο Στέφανος ήρθε εδώ με την πεποίθηση να παίξει, θα δούμε. Εννοείται πως μπορεί να παίξει και αύριο και μεθαύριο, δεν είναι τίποτα δεδομένο. Αν χρειαστεί να κάνουμε μια νίκη για να περάσουμε θα μπει να το κάνει", εξήγησε ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Cosmote TV.

"Ο Στέφανος έκανε αποθεραπεία και αποκατάσταση όλο αυτό το διάστημα. Σήμερα χτύπησε μισή ώρα μέσα στο γήπεδο, δοκίμασε πράγματα. Ξέρει πολύ καλά το σώμα του και νομίζω ο ίδιος θα πάρει την απόφαση, να πει ότι είναι έτοιμος να κάνει αυτό που χρειάζεται να κάνει τις επόμενες δυο μέρες", πρόσθεσε ο προπονητής και πατέρας του Στέφανου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots