Davis Cup: Στο ΟΑΚΑ οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής

 
Davis Cup: Στο ΟΑΚΑ οι επόμενοι αγώνες της Εθνικής
© Match'z Sports Tunisie
tn team Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 - 3:09

Στο κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ θα φιλοξενηθούν οι επόμενοι αγώνες του Davis Cup για την Ελλάδα, στο πολύ κρίσιμο tie με το Εκουαδόρ, για μια ιστορική άνοδο στην 1η κατηγορία.

Η Ελλάδα θα επιστρέψει στο Davis Cup τον ερχόμενο Φεβρουάριο, λίγο μετά το Australian Open, όταν το διήμερο 4 και 5 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ, για τα πλέι-οφ του World Group I.

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή σεζόν, στην οποία η ομάδα μας κέρδισε την Τζαμάικα στους αγώνες παραμονής στο World Group II, αλλά και την Τυνησία στους αγώνες του World Group II, η Ελλάδα θα έχει τώρα δυνατότητα να παίξει στα πλέι-οφ του World Group I, διεκδικώντας την άνοδό της στην 1η κατηγορία για πρώτη φορά από το 2004.

Η Ελλάδα, ως διοργανώτρια, ήταν η χώρα που επέλεξε τύπο γηπέδου και αυτό θα είναι σκληρή επιφάνεια σε indoor γήπεδο, ενώ όπως ανακοινώθηκε και στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι.

Επιπλέον αναρτήθηκε και το πρόγραμμα των αγώνων, που θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ για το Davis Cup.

Θυμίζουμε πως οι δυο ομάδες θα δώσουν πέντε αγώνες, τέσσερις μονών και έναν διπλού, οι οποίοι θα είναι best-of-three (στα δυο κερδισμένα σετ). Οι δυο πρώτοι αγώνες μονών θα γίνουν το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα γίνει το διπλό και τα δυο υπόλοιπα μονά, εφόσον χρειαστεί. Η ομάδα που θα εξασφαλίσει την άνοδο στην 1η κατηγορία, θα είναι αυτή που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots