Δυο νίκες ο Στεργίου στη Σερβία

 
Δυο νίκες ο Στεργίου στη Σερβία
Δυο νίκες ο Στεργίου στη Σερβία
tennisnews team Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 - 13:53

Ο Γιάννης Στεργίου πέτυχε δύο νίκες αυτό το Σαββατοκύριακο στο Sombor της Σερβίας και έφτασε μια ανάσα μακριά από την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων.

Ο Γιάννης Στεργίου, Νο. 6 στο προκριματικό ταμπλό του Sombor Open, πέτυχε δύο νίκες στα προκριματικά του σερβικού Futures των 10.000 δολαρίων.

Στην πρεμιέρα του, ο 21χρονος Έλληνας, Νο. 1335 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε του Ιάπωνα Shinnosuke Hiramatsu με 6-2, 6-3. Στον 2ο γύρο των προκριματικών, ο νεαρός Έλληνας τενίστας επικράτησε του Βρετανού Philip Sikman, με 6-4, 6-4.

Με τις δύο καθαρές νίκες του, ο Στεργίου προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Sombor Open, όπου αντιμετώπισε τον Βόσνιο Darko Bojanovic, No. 11 στο ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-2.

Ο Στεργίου έχει αφήσει ανοιχτές υποχρεώσεις στα διπλά της χωμάτινης διοργάνωσης της Σερβίας. Μαζί με τον παρτενέρ του, τον Σέρβο Milos Nikolic, ξεπέρασαν με walkover το εμπόδιο των Darko Bojanovic (Βοσνία) και Daniel Uhlig (Γερμανία), για να προκριθούν στα προημιτελικά.

Θα περιμένουν την αναμέτρηση του κορυφαίου δίδυμου του ταμπλό, Florent Diep (Γαλλία) και Kirill Dimitriev (Ρωσία), με τους Αυστραλούς Jeremy Beale και Chanchai Sookton-Eng, για να μάθουν ποιους θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots