WTA
Έφυγε για Αυστραλία η Σάκκαρη!

 
Έφυγε για Αυστραλία η Σάκκαρη!
tn team Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - 15:53

Η Μαρία Σάκκαρη αναχώρησε για Αυστραλία σήμερα, μαζί με τους Tom Hill και Γιάννη Στεργίου.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μετά από μια σπουδαία χρονιά με πολλά breakthrough, είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα της σεζόν, καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Αθήνα και αναχώρησε σήμερα για την Αυστραλία.

Θυμίζουμε πως το 2021 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για τη Μαρία, που έφτασε σε δυο ημιτελικούς Grand Slam διοργανώσεων, στο Roland Garros και στο US Open, έγινε η πρώτη Ελληνίδα παίκτρια που μπήκε στο Top 10 και που προκρίθηκε στο WTA Finals, ενώ τερμάτισε τη χρονιά στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης. Το κερασάκι στην τούρτα και ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει αυτή τη χρονιά, ήταν η ανάδειξή της σε κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια από τον ΠΣΑΤ την προηγούμενη εβδομάδα, για 2η διαδοχική χρονιά μάλιστα.

Σήμερα, όπως ενημέρωσε και μέσα από το story που ανέβασε στο Instagram, αναχώρησε για την Αυστραλία, μαζί με τους προπονητές της, Tom Hill και Γιάννη Στεργίου.

Η σεζόν της θα ξεκινήσει από την Αδελαΐδα και το 500άρι τουρνουά που θα γίνει εκεί την πρώτη εβδομάδα της νέα χρονιάς (3-9 Ιανουαρίου). Εκεί θα αγωνιστούν συνολικά 8 παίκτριες από το Top 10, συμπεριλαμβανομένων των τριών πρώτων, Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka και Garbine Muguruza.

Αν φτάσει μακριά σ' αυτό το τουρνουά και είναι ικανοποιημένη με τους αγώνες που θα έχει δώσει, πιθανώς θα παίξει ξανά στο Australian Open (17-30 Ιανουαρίου). Διαφορετικά, θα αγωνιστεί και τη δεύτερη εβδομάδα της σεζόν (10-16 Ιανουαρίου), στο 500άρι του Σίδνεϊ, όπου επίσης δήλωσαν συμμετοχή 8 Top 10 παίκτριες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots