"Λύγισε" στα 3 σετ ο Περβολαράκης

 
"Λύγισε" στα 3 σετ ο Περβολαράκης
"Λύγισε" στα 3 σετ ο Περβολαράκης
tennisnews team Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 11:14

Αν και προηγήθηκε με σετ, ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αμερικανού Alexander Ritschard στον 1ο γύρο του Levene Gouldin & Thompson Tennis Challenger, στο Binghamton των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Περβολαράκης, ο οποίος πρόσφατα πραγματοποίησε μια σπουδαία πορεία στο Challenger του Winnetka, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα επιτυχή αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο Binghamton Challenger από τον Alexander Ritschard, με 3-6, 6-4, 6-4.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 4-0 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και παρόλο που έχασε το ένα από τα δυο break της διαφοράς που εξασφάλισε, έκανε ακόμα ένα break στο 9ο game και κατέκτησε με 6-3 το 1ο σετ.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν η ιδανική και παρά τη μάχη του δεν μπόρεσε να κλείσει το παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση. Στο 2ο σετ υπέστη break στο 1ο game και έμεινε πίσω με 0-2. Δεν είχε την ευκαιρία να επιστρέψει και το έχασε με 4-6.

Στο 3ο σετ επίσης έμεινε πίσω με 0-2, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει αυτή τη φορά, κάνοντας break back στο 8ο game για το 4-4. Δυστυχώς, στο αμέσως επόμενο game υπέστη ακόμα ένα break και έμεινε ξανά πίσω, με 4-5. Ο Αμερικανός σέρβιρε στη συνέχεια με επιτυχία για την ανατροπή και την πρόκριση, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι έπειτα από 2 ώρες στο court.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά της κατηγορίας "Challenger 80", o Ritschard θα αντιμετωπίσει το Νο. 2 του ταμπλό και Νο. 185 στην παγκόσμια κατάταξη, Ramkumar Ramanathan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots