"Λύγισε" στα τρια σετ ο Περβολαράκης

 
"Λύγισε" στα τρια σετ ο Περβολαράκης
"Λύγισε" στα τρια σετ ο Περβολαράκης
tennisnews team Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 0:53

Ο Μιχάλης Περβολαράκης έκανε μια καλή προσπάθεια απέναντι στον Nicola Kuhn στο Challenger των 100.000 δολαρίων του Fairfield, αλλά "λύγισε" στα 3 σετ από τον Ισπανό και ολοκλήρωσε την παρουσία του στον 2ο γύρο.

Ο Περβολαράκης είχε ακόμα μια καλή εβδομάδα σε επίπεδο Challenger. Την Τρίτη, είχε κερδίσει τον Ολλανδό qualifier Sem Verbeek με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Northbay Healthcare Men's Pro Championship.

Εκεί αντιμετώπισε τον Ισπανό Nicola Kuhn, που βρίσκεται στο Νο.10 του ταμπλό και στο Νο.174 της παγκόσμιας κατάταξης. Μετά από 1 ώρα και 43 λεπτά, ο 19χρονος Ισπανός πήρε τη νίκη με 6-4, 2-6, 6-0, παρά την καλή προσπάθεια του Περβολαράκη. Το 1ο σετ ήταν το πιο κλειστό, με τον Περβολαράκη να μένει πίσω με break 2 φορές, αλλά να έχει τριπλό break point για να ισοφαρίσει σε 4-4 στο 8ο game. Δυστυχώς, δεν το αξιοποίησε, με αποτέλεσμα να χάσει αυτό το σετ, που έκρινε πάρα πολλά στην έκβαση του αγώνα.

Στο 2ο σετ ο Περβολαράκης ήταν καλύτερος και με 4 διαδοχικά game έκανε το 6-2, στο 3ο σετ όμως ο Kuhn έκανε ένα break μετά από 4 break point και 4 ισοπαλίες, για να "λυγίσει" τον Έλληνα παίκτη, κερδίζοντας και τα 5 επόμενα game, για να ολοκληρώσει το παιχνίδι με ένα bagel. 

Στον 3ο γύρο του Challenger του Fairfield, o Kuhn θα αντιμετωπίσει είτε τον Καναδό Peter Polansky, είτε τον Αμερικανό Alexander Ritschard.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots