Ήττα για τον Περβολαράκη στο Ιλινόι (vid)

 
Ήττα για τον Περβολαράκη στο Ιλινόι (vid)
Ήττα για τον Περβολαράκη στο Ιλινόι (vid)
tennisnews team Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 - 1:04

Αν και προηγήθηκε με σετ, ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καναδού Benjamin Sigouin στον 1ο γύρο του JSM Challenger of Champaign, στην ομώνυμη πόλη του Ιλινόι.

Μετά από 1 ώρα και 42 λεπτά, ο Benjamin Sigouin επικράτησε του Μιχάλη Περβολαράκη με 3-6, 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά των 50.000 δολαρίων του Champaign των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Περβολαράκης άνοιξε με break το ματς και προηγήθηκε με 3-0. Παρέμεινε μπροστά σε όλη τη διάρκεια του σετ και στο 7ο game έσβησε 6 break point, για να διατηρήσει το πάνω χέρι και να κάνει το 5-2. Λίγο αργότερα σέρβιρε με επιτυχία για την κατάκτησή του, στο 9ο game (6-3).

Στο 2ο σετ ο Καναδός αθλητής πέρασε στην αντεπίθεση, έκανε break στο 6ο game για να βρεθεί μπροστά με 4-2 και με love service game ολοκλήρωσε το σετ στo 9o game (6-3). Είχαν προηγηθεί 4 σβησμένα set point από τον Περβολαράκη, που χρειάστηκε να παλέψει σκληρά για να μειώσει σε 5-3.

Η αντεπίθεση συνεχίστηκε από τον Sigouin στο 3ο σετ, με τον 20χρονο Καναδό να κάνει break στο 3ο game (2-1) και στο 7ο game (5-2), ολοκληρώνοντας τη νίκη του λίγο αργότερα, όταν σέρβιρε με επιτυχία για το 6-2.

Ολόκληρος ο αγώνας:

Αυτή ήταν η τελευταία προσπάθεια του Περβολαράκη σε τουρνουά Challenger για το 2019, καθώς την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται και η σεζόν του Challenger Tour. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τον Έλληνα αθλητή και ακόμα καλύτερη εκτός γηπέδου, αφού πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots