Τέλος το Burnie για τον Περβολαράκη (vid)

 
Μιχάλης Περβολαράκη
Μιχάλης Περβολαράκη © tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 - 11:38

Στην προημιτελική φάση ολοκληρώθηκε η εξαιρετική πορεία του Μιχάλη Περβολαράκη στο Challenger του Burnie της Αυστραλίας, καθώς ο Έλληνας παίκτης γνώρισε την ήττα από το Νο.167 της παγκόσμιας κατάταξης, Yannick Hanfmann.

O 28χρονος Hanfmann επικράτησε του Περβολαράκη με 6-4, 6-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Burnie International στην Αυστραλία.

Ο Περβολαράκης στάθηκε σε ένα πολύ καλό επίπεδο στο 1ο σετ και μάλιστα άνοιξε την αναμέτρηση με break, στο πρώτο game. Ο Hanfmann ισοφάρισε αμέσως σε 1-1 και στο 6ο game έκανε και δεύτερο break, για να περάσει μπροστά με 4-2.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας δεν το έβαλε κάτω, κατάφερε να κάνει το break back και να μειώσει σε 4-3, ενώ στο επόμενο game κράτησε το σερβίς του μετά από 3 ισοπαλίες και ισοφάρισε σε 4-4.

Ο Hanfmann έκανε ξανά break και αυτή τη φορά του χάρισε το σετ, καθώς ήταν στο 10ο game για το 6-4. Έκτοτε ο Γερμανός δεν απειλήθηκε ξανά και κέρδισε τα 5 τελευταία games της αναμέτρησης, για να κατακτήσει με 6-1 το 2ο σετ.

Ολόκληρος ο αγώνας:

Θυμίζουμε πως ο Περβολαράκης προκρίθηκε αυτή την εβδομάδα στον πρώτο του προημιτελικό σε Challenger διοργάνωση, χάρη σε δυο πολύ μεγάλες νίκες που πέτυχε στο τουρνουά του Burnie. Στον 2ο γύρο είχε αποκλείσει το Νο.15 του ταμπλό και Νο.237 της παγκόσμιας κατάταξης, Liam Broady, με 6-0, 3-6, 7-6 (1), ενώ στον 3ο γύρο κέρδισε το Νο.2 του ταμπλό και Νο.125 στον κόσμο, Yannick Maden, με 6-1, 6-0! Είχε πετύχει ακόμα μια νίκη, απέναντι στον Γερμανό Tobias Simon στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, με 6-3, 6-4.

Ο Περβολαράκης θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Αυστραλία και ο επόμενος σταθμός του είναι το Launceston, όπου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα το Challenger της κατηγορίας "80" (ίδια κατηγορία με το Burnie), Launceston International.

Εκεί θα βρεθεί και με νέο career high στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς μετά από την πολύ καλή πορεία του στο Burnie αναμένεται να μπει στους πρώτους 430 της παγκόσμιας κατάταξης, κερδίζοντας κοντά στις 40 θέσεις. Σήμερα βρίσκεται στο Νο. 467 ο Μιχάλης, ο οποίος έχει career high στο Νο.433 και μπορεί να φτάσει έως και το Νο.428.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots