Στο κυρίως ταμπλό ο Θάνος

 
Αριστοτέλης Θάνος
Αριστοτέλης Θάνος Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 - 19:19

Ο Αριστοτέλης Θάνος ζευγάρωσε τις νίκες του στο Lodz της Πολωνίας και εξασφάλισε την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, ενώ αργότερα πανηγύρισε την πρόκριση και στα προημιτελικά του διπλού.

Μια πολύ καλή μέρα ήταν η σημερινή για τον Αριστοτέλη Θάνο, που αγωνίζεται στο χωμάτινο Futures των 15.000 δολαρίων στο Lodz της Πολωνίας.

Μετά τη χθεσινή νίκη του επί του Ρώσου Dmitrii Vasilev με 7-6 (3), 6-0, ο Αριστοτέλης πέτυχε και σήμερα μια straight sets νίκη, με 6-1, 6-3, επί του Ολλανδού Thijmen Loof.

Αυτή τον έστειλε στο κυρίως ταμπλό, όπου στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον 21χρονο Βραζιλιάνο Gilbert Klier Junior, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.591 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας έκανε σήμερα και την πρεμιέρα του στο διπλό, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση. Μαζί με τον Λετονό Karlis Ozolins, κέρδισαν τον Πολωνό Pawel Cias και τον Τσέχο Dominik Kellovsky με 3-6, 6-4, 10-5 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν αύριο τον Πολωνό Piotr Pawlak και τον Γιαπωνέζο Taiyo Yamanaka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots