Πρόκριση στα ημιτελικά του διπλού για τον Θάνο

 
Αριστοτέλης Θάνος
Αριστοτέλης Θάνος Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 10:43

Ο Αριστοτέλης Θάνος ολοκλήρωσε την πολύ καλή του προσπάθεια στα μονά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Lodz, όμως θα παραμείνει στην πόλη της Πολωνίας καθώς λίγες ώρες μετά πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού.

Ο Θάνος θυμίζουμε πως πέτυχε 2 νίκες για να μπει στο κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Lodz στην Πολωνία. Στον πρώτο του αγώνα είχε κερδίσει τον Ρώσο Dmitrii Vasilev με 7-6 (3), 6-0 και την Τρίτη κέρδισε για τον τελευταίο προκριματικό γύρο τον Ολλανδό Thijmen Loof, με 6-1, 6-3.

Tην Τετάρτη αγωνίστηκε ξανά, για 3η συνεχόμενη μέρα, για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, απέναντι στον πολύ δυνατό Βραζιλιάνο παίκτη Gilbert Klier Junior, No.5 στο ταμπλό και Νο.591 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ. Έκανε καλή προσπάθεια, δεν απέφυγε όμως την ήττα με 6-2, 6-3, έπειτα από 79 λεπτά παιχνιδιού.

Λίγες ώρες μετά, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας κατάφερε να κλείσει πανηγυρικά την ημέρα, καθώς μαζί με τον Λετονό συμπαίκτη του, Karlis Ozolins, κέρδισαν τους Piotr Pawlak (Πολωνία) και Taiyo Yamanaka (Ιαπωνία) με 6-1, 6-3 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού.

Επομένως σήμερα θα αγωνιστούν ξανά, απέναντι στο δυνατό δίδυμο των Βραζιλιάνων Wilson Leite και Igor Ribeiro Marcondes, No.2 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots