Φιναλίστ ο Θάνος στην Πολωνία

 
Φιναλίστ ο Θάνος στην Πολωνία
tn team Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 - 13:26

Τη 2η θέση κατέλαβε ο Αριστοτέλης Θάνος στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Lodz της Πολωνίας, καθώς ηττήθηκε έπειτα από έναν πολύ κλειστό τελικό.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας και ο Λετονός συμπαίκτης του, Karlis Ozolins, είχαν μια εξαιρετική εβδομάδα στο Lodz της Πολωνίας και έφτασαν πολύ κοντά στον τίτλο.

Μπήκαν στον τελικό μετά τις 3 νίκες που πέτυχαν, απέναντι κατά σειρά στους Pawel Cias (Πολωνία) και Dominik Kellovsky (Τσεχία) με 3-6, 6-4, 10-5, στους Piotr Pawlak (Πολωνία) και Taiyo Yamanaka (Ιαπωνία) με 6-1, 6-3 και στους Wilson Leite (Βραζιλία) και Igor Marcondes (Βραζιλία) με 7-6 (5), 6-3.

Στον τελικό, κοίταξαν στα μάτια το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τους Σουηδούς Filip Bergevi και Markus Eriksson, προηγήθηκαν μάλιστα και με σετ, στο τέλος όμως ηττήθηκαν με 4-6, 6-2, 10-4 κι έτσι πήραν τη 2η θέση στο χωμάτινο τουρνουά της ITF.

Θυμίζουμε πως ο Θάνος, πρόσφατα πρωταθλητής Ελλάδας για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία των Ανδρών, είχε καλή παρουσία και στα μονά. Είχε μπει στο κυρίως ταμπλό μετά τις νίκες του στα προκριματικά απέναντι στον Ρώσο Dmitrii Vasilev με 7-6 (3), 6-0 και στον Ολλανδό Thijmen Loof με 6-1, 6-3, ενώ στον 1ο γύρο αντιμετώπισε τον δυνατό Βραζιλιάνο Gilbert Klier Junior, No.5 στο ταμπλό και Νο.593 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots