Προσπάθησε ο Θάνος στα Σκόπια

 
Προσπάθησε ο Θάνος στα Σκόπια
tn team Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:29

Ο Αριστοτέλης Θάνος βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά των Σκοπίων, εκεί όπου ξεκίνησε τη πορεία του από το προκριματικό ταμπλό, φτάνοντας μέχρι το κυρίως, ωστόσο παρά την προσπάθεια του δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο 1ο γύρο.

Καλή παρουσία είχε για ακόμα μια εβδομάδα ο πρωταθλητής Ελλάδας, Αριστοτέλης Θάνος. Τις προσπάθειες του κατέβαλε στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων, ξεκινώντας την πορεία του από τα προκριματικά φτάνοντας έως το κυρίως ταμπλό.

Ο Θάνος χρειάστηκε 2 νίκες για να μπει στο κυρίως ταμπλό τις οποίες και πέτυχε, καθώς στον 2ο γύρο (στον 1ο προκρίθηκε με bye, καθώς ήταν Νο.6 του ταμπλό) επικράτησε με 6-3, 6-2, του Ivan Manasov, ενώ στον 3ο γύρο κέρδισε με 6-4, 6-1 τον Αυστραλό William Ma.

Με αυτόν τον τρόπο ο 20χρονος αθλητής μας, εντάχθηκε στο κυρίως ταμπλό, όπου σήμερα αντιμετώπισε τον Gorazd Stbljak από τη Βόρεια Μακεδονία Νο.1011 στον κόσμο.

Η μάχη κράτησε 1 ώρα και 54 λεπτά, και παρότι ο Θάνος προσπάθησε, γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-4.

Η πορεία του βέβαια δε θα σταματήσει στο τουρνουά, καθώς αγωνίζεται και στα διπλά, εκεί όπου εχθές κατάφερε να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στη 8άδα με συμπαίκτη τον Antony Genov από τη Βουλγαρία.

Οι αντίπαλοι τους ήταν οι, Berk Bugarikj και Stefan Micov από τη Βόρεια Μακεδονία, όπου ξεπέρασαν το εμπόδιο τους με 7-6 (4), 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots