Φιναλίστ στο διπλό, στον τελικό του μονού η Σακελλαρίδη

 
Φιναλίστ στο διπλό, στον τελικό του μονού η Σακελλαρίδη
tn team Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 16:52

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη κατέλαβε τη 2η θέση στο διπλό στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο, ενώ προκρίθηκε και στον τελικό του μονού. Ολοκλήρωσε στα ημιτελικά την καλή του πορεία ο Αριστοτέλης Θάνος στους άνδρες.

Η Σακελλαρίδη συνεχίζει την πολύ καλή εβδομάδα της στο Ηράκλειο της Κρήτης και στα γήπεδα του Lyttos Beach, επικρατώντας της Ρωσίδας Polina Leykina με 6-4, 6-2 για τα ημιτελικά.

Πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τη Σλοβάκα Sofia Milatova.

Σήμερα αγωνίστηκε και στον τελικό του διπλού η Σακελλαρίδη, όπου μαζί με την Ιταλίδα Irene Lavino, ηττήθηκαν στο match tie-break από τις Katharina Hobgarski και Polina Leykina, Νο.1 στο ταμπλό, με 4-6, 6-1, 10-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως και τις 3 εβδομάδες του 24ου Lyttos Beach ITF World Tour, η Σακελλαρίδη έφτασε τουλάχιστον μέχρι τον τελικό στα διπλά. Την 1η εβδομάδα ήταν πρωταθλήτρια και τις επόμενες 2 φιναλίστ. Αυτός ήταν συνολικά ο 6ος συνεχόμενος τελικός που έπαιξε στο διπλό στο ITF Tour, με απολογισμό 4 τίτλους και 2 τελικούς!

Για το τουρνουά των ανδρών, ο Αριστοτέλης Θάνος ολοκλήρωσε σήμερα την καλή του πορεία, γνωρίζοντας την ήττα σε ένα κλειστό ματς για τα ημιτελικά από τον Λιθουανό Edas Butvilas, με 6-3, 7-5.

Στον τελικό που θα ολοκληρώσει αύριο το τουρνουά, ο Butvilas θα αντιμετωπίσει τον 34χρονο Martin Klizan, άλλοτε Νο.24 του κόσμου, που ξεκίνησε από τα προκριματικά στο τουρνουά και στον σημερινό ημιτελικό κέρδισε τον Andrea Guerrieri με 6-4, 6-1.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots