Στον τελικό ο Σκορίλας

 
Στον τελικό ο Σκορίλας
tn team Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 16:50

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο νέος συμπαίκτης του από την Ιαπωνία, Rio Noguchi, προκρίθηκαν στον τελικό του δυνατού τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Idanha-a-Nova στην Πορτογαλία.

Ο Σκορίλας και ο Noguchi, στο πρώτο τουρνουά που ενώνουν τις δυνάμεις τους, κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό, στο hard-court Futures των 25.000 δολαρίων του Idanha-a-Nova.

Σήμερα στα ημιτελικά, το δίδυμο από Ελλάδα και Ιαπωνία έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε τους Γάλλους Max Cunat και Matt Ponchet με 6-4, 6-2, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Δεν έχουν χάσει ακόμα σετ στο τουρνουά οι Σκορίλας και Noguchi, που στον 1ο γύρο απέκλεισαν τους Πορτογάλους Fabio Coelho και Goncalo Falcao με 6-4, 7-6 (3), ενώ στα προημιτελικά κέρδισαν τους Πορτογάλους Andre Rodeia και Tiago Torres με 6-3, 6-4.

Αύριο, στον τελικό, οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν τον Ταϊβανό Ray Ho και τον Καναδό Kelsey Stevenson. Ο Σκορίλας θα διεκδικήσει τον 1ο τίτλο του σε διοργάνωση της ITF και θα παίξει για 1η φορά σε έναν τελικό διοργάνωσης 25.000 δολαρίων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots