Ήττα από το Νο.4 του ταμπλό ο Σκορίλας

 
Ήττα από το Νο.4 του ταμπλό ο Σκορίλας
tn team Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 11:15

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας ηττήθηκε από το Νο.4 του ταμπλό σε ένα κλειστό ματς, για τον 1ο γύρο του δυνατού τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Idanha-a-Nova της Πορτογαλίας.

Ο Σκορίλας ήταν πολύ καλός στο 1ο σετ, στο 2ο όμως "λύγισε" και τελικά γνώρισε την ήττα με 7-6 (4), 6-1 από τον Ισραηλινό Ben Patael, No.4 στο ταμπλό και Νο.554 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Μετά από ένα πολύ κλειστό 1ο σετ, όπου οι δυο παίκτες πήγαιναν χέρι-χέρι, ο Patael κέρδισε τους 3 τελευταίους πόντους στο tie-break, όπου επικράτησε με 7-4. Μετά απ' αυτό τα πράγματα ήταν πιο απλά για τον Patael, που προηγήθηκε με 5-0 στο 2ο σετ και το έκλεισε στα 7 games, μετά από 1 ώρα και 35 λεπτά συνολικού παιχνιδιού.

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας αγωνίστηκε και στα διπλά, μαζί με τον συμπαίκτη του από την Ιαπωνία, Rio Noguchi. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν κερδίσει μαζί τον τίτλο στο προηγούμενο τουρνουά της πόλης Idanha-a-Nova, στο πρώτο τουρνουά που συνεργάστηκαν.

Αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα στον 1ο γύρο από τον Ταϊβανό Ray Ho και τον Καναδό Kelsey Stevenson, με 4-6, 4-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots