Προκρίθηκε στο 25άρι του Denia o Θάνος

 
Αριστοτέλης Θάνος
Αριστοτέλης Θάνος © tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 14:12

Ο Αριστοτέλης Θάνος έκανε το 3 στα 3 στα προκριματικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Denia στην Ισπανία και εξασφάλισε την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό.

Ένα πολύ καλό πέρασμα από τα προκριματικά του χωμάτινου τουρνουά του Denia στην Ισπανία έκανε ο Αριστοτέλης Θάνος, ο οποίος κέρδισε τρια δύσκολα παιχνίδια στη σειρά και εξασφάλισε την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό.

Την Κυριακή, στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, ο Πρωταθλητής Ελλάδας τα 3 τελευταία χρόνια επιβλήθηκε του Γερμανού Ruben Busch με 6-4, 6-3.

Τη Δευτέρα έπαιξε με τον Ισπανό Alvaro Peiro Serrano, από τον οποίο δεν έχασε ούτε ένα πόντο στο super tie-break, για να τον κερδίσει με 6-3, 4-6, 10-0.

Σήμερα έπαιξε με έναν ακόμα Ισπανό, τον Nacho Serra Sanchez, τον οποίο κέρδισε με 6-0, 7-5 έπειτα από 1 ώρα και 50 λεπτά αγώνα.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.1136 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και Νο.355 στην ITF, θα παίξει αύριο στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Για 1η φορά φέτος θα παίξει σε κυρίως ταμπλό διοργάνωσης 25.000 δολαρίων ο Αριστοτέλης, ο οποίος είχε παίξει για τελευταία φορά στο κυρίως ταμπλό του Πόζναν στην Πολωνία τον περσινό Αύγουστο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots