Νικητής μετά από 2,5 ώρες μάχης ο Αζωίδης

 
Νικητής μετά από 2,5 ώρες μάχης ο Αζωίδης
tn team Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:16

Ο Δημήτρης Αζωίδης πήρε τη νίκη απέναντι στον Chad Kissell μετά από 2,5 ώρες μάχης στην πρεμιέρα του στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της πόλης Albuquerque, στο Νιου Μέξικο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις στα Futures των Ηνωμένων Πολιτειών ο Δημήτρης Αζωίδης, ο οποίος αυτή την εβδομάδα αγωνίζεται στο Albuquerque του Νιου Μέξικο.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στη hardcourt διοργάνωση των 15.000 δολαρίων, απέναντι στον Αμερικανό και προερχόμενο από τα προκριματικά, Chad Kissell, με 6-3, 1-6, 7-6 (2).

Ο Αζωίδης ήταν καλύτερος στο 1ο σετ, όμως στη συνέχεια αντιμετώπισε δυσκολίες, χάνοντας το 2ο σετ με 6-1 και χάνοντας και το σερβίς του στο 3ο σετ, για να μείνει πίσω με break στο 2-3.

Μετά από ένα game μεγάλης διάρκειας, ο Αζωίδης είχε χαμένες ευκαιρίες για break και έμεινε πίσω με 2-4, δεν τα παράτησε όμως και ισοφάρισε σε 4-4. Το σετ πήγε σε tie-break και εκεί ο Έλληνας τενίστας κυριάρχησε επικρατώντας με 7-2, για να ολοκληρώσει τη νίκη του σε 2 ώρες και 26 λεπτά παιχνιδιού.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά, ο Αζωίδης θα αντιμετωπίσει τον 31χρονο Πολωνό Maciej Rajski, Νο.820 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots