Συνεργασία Χρήστου Φιωτάκη με Αλέξανδρο Σκορίλα

 
Συνεργασία Χρήστου Φιωτάκη με Αλέξανδρο Σκορίλα
tn team Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 9:25

Η προπονητική ομάδα του Αλέξανδρου Σκορίλα με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνούς φήμης γυμναστή, Χρήστο Φιωτάκη.

Ο κ. Φιωτάκης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπου και επιβλέπει την πρώτη φάση της προετοιμασίας του Αλέξανδρου, διάρκειας δέκα ημερών.

Θα έχει την επίβλεψη της φυσικής κατάστασης του Αλέξανδρου για όλη τη σεζόν και ευελπιστούμε στην βελτίωση και εξέλιξή του, στην προσπάθειά του να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη.

Δηλώσεις Φιωτάκη:

"Ο Αλέξανδρος είναι ένας αθλητής που έχω δουλέψει περιστασιακά στο παρελθόν, στα καμπ της Εθνικής ομάδας. Είναι δουλευταράς και είναι ένας αθλητής που με έχει εκπλήξει με την ικανότητα προσαρμογής του.

Φέτος μου ζήτησε να τον βοηθήσω στην προετοιμασία του και να προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε παρόλο που βρίσκομαι στο Μονακό και ταξιδεύω πολύ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων.

Δέχτηκα, διότι θέλω να βοηθήσω έναν Έλληνα αθλητή και γενικά θεωρώ ότι θα ήθελα να μοιραστώ τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου με άλλους αθλητές και προπονητές. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα ήθελα να παραμείνω στο tour και στην Εθνική ομάδα τένις, που έχει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και παίρνει πολύ χρόνο από την προσωπική σου ζωή, οικογένεια, φίλους, κτλπ., που πραγματικά δεν ανταλάσσεται με κανένα χρηματικό ποσό. Έχω κάποιους ανεκπλήρωτους στόχους που μου δίνουν κίνητρο να δίνω το 100% με πάθος και ενέργεια. Ελπίζω να καταφέρω να βοήθησω τον Αλέξανδρο να έχει μια επιτυχημένη σεζόν. Το Σάββατο φεύγω για Περθ όπου θα είμαι S&C (strength and conditioning) για την Ελληνική ομάδα στο United Cup."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots