Πήρε το ντέρμπι ο Περβολαράκης

 
Πήρε το ντέρμπι ο Περβολαράκης
Πήρε το ντέρμπι ο Περβολαράκης
tennisnews team Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - 21:37

Ο Μιχάλης Περβολαράκης κέρδισε τον Μάρκο Καλοβελώνη στο ντέρμπι της ημέρας στο Lyttos Beach του Ηρακλείου και προκρίθηκε στη φάση των "16" του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF. Στα προημιτελικά του διπλού μπηκαν οι Μαρία Κάλλιστρου και Δήμητρα Παύλου. 

Σε ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο πολύ καλούς Έλληνες παίκτες, ο Μιχάλης Περβολαράκης πανηγύρισε τελευταίος, επικρατώντας του συμπαίκτη του στο διπλό, Μάρκου Καλοβελώνη, με 6-3, 3-6, 6-3, έπειτα από 2 ώρες και 15 λεπτά.

Εκτός 2ου γύρου έμεινε ο Λευτέρης Θεοδώρου, που πάλεψε για την πρόκριση απέναντι στον Βρετανό Sean Hodkin, αλλά ηττήθηκε με 0-6, 7-5, 6-1. Ο Αριστοτέλης Θάνος ηττήθηκε από τον Βρετανό Mason Recci με 6-2, 6-2 και έμεινε κι αυτός εκτός 16άδας.

Στα διπλά, οι Μαρία Κάλλιστρου και Δήμητρα Παύλου κέρδισαν τις Anna Davydova και Gabriela Aura Zarnoveanu με 6-2, 6-4 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Εκτός έμειναν οι Ραφαέλα Φούλοπ και Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, που ηττήθηκαν από τις Ρουμάνες Stefana Lazar και Simona Ogescu, με 6-3, 1-6, 10-6. 

Στο διπλό των ανδρών, οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Alexander Donski ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό, Pablo Vivero Gonzalez και Matias Zukas με 6-2, 6-2, ενώ οι Θανάσης Μανέκας και Eitar Dray, ηττήθηκαν από τους Illya Beloborodko και Alexander Zgirovsky, με 6-0, 6-1.

Αύριο, ο Μιχάλης Περβολαράκης, η Μαρία Κάλλιστρου και η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου θα αγωνιστούν για τον 2ο γύρο των μονών, ενώ στα προημιτελικά των διπλών θα αγωνιστούν οι Αριστοτέλης Θάνος, Λευτέρης Θεοδώρου, Κάλλιστρου και Δήμητρα Παύλου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots