Ο Περβολαράκης στην ομάδα της Lotto

 
Ο Περβολαράκης στην ομάδα της Lotto
Ο Περβολαράκης στην ομάδα της Lotto
tennisnews team Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 13:34

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πλήρους ενδυματολογικής κάλυψης του Davis Cup που έγινε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο, η lottotennis.gr επενδύει στην υποστήριξη των Ελλήνων Παικτών φέρνοντας στην ομάδα της τον "Greek Giant" Μιχάλη Περβολαράκη.

"Είμαι ενθουσιασμένος που απο σήμερα ανήκω στην Ομάδα μιάς καταπληκτικής Εταιρείας και θα έχω την δυνατότητα να επωφεληθώ απο την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί στην κατασκευή των προιόντων της. Τα παπούτσια της LOTTO είναι εξαιρετικά άνετα και ξεκούραστα παρέχοντας την υποστήριξη και σταθερότητα που χρειάζομαι στο γήπεδο και είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ το brand name πουεμπιστεύομαι απόλυτα. Με την LOTTO στο πλευρό μου αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη 2020 Season και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσω την θέση που μου αξίζει στο Tennis".

Mιλώντας για την χορηγία ο Enrique Fernandez, CEO της LOTTO Tennis Greece, σχολίασε: “Σε πολύ σύντομο χρoνικό διάστημα καθιερώσαμε την LOTTO σαν μια κορυφαία Performance Tennis Εταιρεία της Ελληνικής Αγοράς.Σαν πρεσβευτής του ονόματος της LOTTO δεν μπορεί να υπάρξει καλúτερος απο τον Μιχάλη που είναι 100% προσηλωμένος στον στόχο της απόδοσης ενώ υπηρετεί τις αξίες του αθλητισμού με το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.Ο Μιχάλης Περβολαράκης είναι ένας ταλαντούχος νέος παίκτης με λαμπρό μέλλον και σύντομα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο ATP CUP που θα γίνει στο Brisbane. Εκ μέρους της lottotennis.gr team, τον καλοσωρίζω και του εύχομαι καλή επιτυχία στους αγώνες. Πιστεύω ότι το 2020 θα είναι συναρπαστικό τόσο για τον ίδιο όσο και για LOTTO Tennis

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.