Ήττα "στα σημεία" για τον Περβολαράκη

 
Ήττα "στα σημεία" για τον Περβολαράκη
Ήττα "στα σημεία" για τον Περβολαράκη
tennisnews team Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 18:30

Ο Μιχάλης Περβολαράκης "λύγισε" στις λεπτομέρειες απέναντι στον Artem Smirnov και έμεινε εκτός προημιτελικών στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου. Στον 2ο γύρο ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους και οι Μαρία Κάλλιστρου και Γαλάτεια Μεσοχωρίτου.

Μετά από 2 ώρες και 12 λεπτά μάχης, ο Περβολαράκης ηττήθηκε από τον Smirnov με 6-3, 2-6, 7-5, παρά την τεράστια προσπάθεια που έκανε για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Όχι μόνο από σετ πίσω, αλλά και από διπλό break στο 3ο σετ έπρεπε να επιστρέψει ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έχανε με 0-4 και με 1-5 στο αποφασιστικό σετ! Κατάφερε να κερδίσει τα 4 επόμενα game και να ισορροπήσει το παιχνίδι, υπέστη όμως ένα κρίσιμο break στη συνέχεια και έμεινε ξανά πίσω με 5-6, χάνοντας τελικά το ματς στο 12ο game.

Εκτός συνέχειας έμειναν και οι Κάλλιστρου και Μεσοχωρίτου, που επίσης εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα σήμερα στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach, όπου διεξάγονται τα γυναικεία τουρνουά (οι άνδρες παίζουν στα σκληρά γήπεδα).

Η Κάλλιστρου έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στην Ρουμάνα Oana Gavrila, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 6-2, 6-2. Καλή προσπάθεια και από τη Μεσοχωρίτου, που ηττήθηκε από την Αμερικανίδα Chiara Scholl, No.2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Στα προημιτελικά του διπλού γυναικών, οι Κάλλιστρου και Δήμητρα Παύλου γνώρισαν την ήττα από τις Scholl και Stela Peeva, No.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1.

Δεν ολοκληρώθηκε ο προημιτελικός του διπλού ανδρών, ανάμεσα στους Αριστοτέλη Θάνο και Λευτέρη Θεοδώρου και στους Yeongseok Jeong και Uisung Park, με τους Κορεάτες να είναι μπροστά με 6-3, 2-1, 40-0. Αυτός θα είναι και ο μοναδικός αγώνας του αυριανού προγράμματος που θα έχει ελληνική εκπροσώπηση, όσο πλησιάζουμε στο τέλος και της 6ης και τελευταίας εβδομάδας της σειράς τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF που διοργανώθηκαν από το Lyttos Beach.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots