Μένουμε Σπίτι: Οι πρωταγωνιστές στέλνουν το δικό τους μήνυμα (vid)

 
Μένουμε Σπίτι: Οι πρωταγωνιστές στέλνουν το δικό τους μήνυμα (vid)
Μένουμε Σπίτι: Οι πρωταγωνιστές στέλνουν το δικό τους μήνυμα (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 - 17:24

Οι πρωταγωνιστές του ελληνικού τένις μας στέλνουν το δικό τους μήνυμα και μας δίνουν ιδέες, δείχνοντάς μας ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε όσο μένουμε στο σπίτι, τις πρωτόγνωρες αυτές στιγμές για όλους μας...

Ζητήσαμε από τους εκπροσώπους του ελληνικού τένις να μοιραστούν από μια άσκηση που μπορούμε να κάνουμε και στο σπίτι μας, αλλά και να μας δώσουν από ένα μήνυμα γι' αυτή τη δύσκολη περίοδο.  

Παρακάτω θα δείτε τους πρωταθλητές μας, Μιχάλη Περβολαράκη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανο Διαμαντή, Μιχαέλα Λάκη, Γιώργο Λαζαρίδη και Χρήστο Σπύρου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να μοιραστούν μαζί μας τα δικά τους βίντεο μέσα από το σπίτι τους, τα οποία μοιράζονται με όλους μας. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά για αυτό και τους ευχόμαστε να αντλήσουν ψυχική δύναμη από όλο αυτό και να επιστρέψουν ακόμη πιο δυνατοί στο τουρ, όταν αυτό ξαναξεκινήσει! 

#ΜένουμεΣπίτι λοιπόν και κάνουμε τις παρακάτω ασκήσεις μαζί με τους πρωταθλητές μας! 

 

Μιχάλης Περβολαράκης (No.433 ATP): "Όπως βλέπετε γυμνάζομαι στο σπίτι. Η κατάσταση που επικρατεί, δεν μας αφήνει να παίξουμε το άθλημα που μας αρέσει κι ούτε να επισκεφτούμε τα γυμναστήρια. Μείνετε στο σπίτι και γυμναστείτε εκεί."

Δέσποινα Παπαμιχαήλ (No.259 WTA): "Όλοι αυτές τις μέρες οφείλουμε να δείχνουμε υπευθυνότητα και να ενεργούμε για το καλό όλων. Γι' αυτό ακούμε αυτά που μας λένε οι ειδικοί και μένουμε σπίτι μας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις. Έτσι συμβάλλουμε ουσιαστικά στη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και προστατεύουμε εμάς, αλλά κυρίως τις ευπαθείς ομάδες."

Στέφανος Διαμαντής (No.75 ITF Wheelchair Tennis, career high No.17): "Δεν είναι δύσκολο. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς."

Μιχαέλα Λάκη (No.197 στην παγκόσμια κατάταξη U18, πρωταθλήτρια Ευρώπης U14): "Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε σπίτι."

Γιώργος Λαζαρίδης (No.77 ITF Wheelchair Tennis, carrer high No.39): "Μένουμε σπίτι και βρίσκουμε λύσεις για να γυμναστούμε. Μένουμε σπίτι, για να προστατεύσουμε εμάς και τους συνανθρώπους μας. Μαζί απ' αυτή τη μάχη θα βγούμε νικητές."

Χρήστος Σπύρου (No.20 στην κατάταξη της Ευρώπης U14): "Κάποιες φορές είναι στο χέρι σου να κερδίσεις έναν αγώνα, ειδικά όταν είναι στην έδρα σου. Μένουμε σπίτι."

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, για να μας δείξουν μερικές ασκήσεις, αλλά και να περάσουν το σημαντικό αυτό μήνυμα στην κοινωνία. Μένουμε σπίτι. Μένουμε υγιείς. Μένουμε δυνατοί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots