O Racketspecialist εναντίον του Covid-19 (vid)

 
O Racketspecialist εναντίον του Covid-19 (vid)
O Racketspecialist εναντίον του Covid-19 (vid)
tennisnews team Κυριακή, 03 Μαϊος 2020 - 21:18

Το τένις ξεκινάει και πάλι από τις 5/5 και τo Racketspecialist.com και ο Πέτρος Μπίρης συμβαδίζοντας με όλα τα πρωτόκολλα ενάντια στην εξάπλωση του κωρονοϊού και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας σχετικά με την απολύμανση των ρακετών δημοσίευσε ένα πολύ χρήσιμο βίντεο με την παρακάτω ανακοίνωση.

Πλησιάζει ο καιρός που θα βρεθούμε ξανά όλοι μας στα γήπεδα! Η ρακέτα σας βέβαια θα χρειασθεί ένα «φρεσκάρισμα». Οι χορδές έχουν χαλαρώσει και καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, η αλλαγή χορδών είναι επιτακτική.

Στο εργαστήριό μας η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι θέμα αρχής και σεβασμού προς εσάς. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού.  Όλες οι εργασίες εκτελούνται με πρότυπα κανόνων υγιεινής, χρήση γαντιών (μιας χρήσης), μάσκας και απολυμαντικών, όπως προτάσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι ρακέτες πριν και μετά την επισκευή καθαρίζονται και απολυμαίνονται. Θα πρέπει να τοποθετηθεί καθαρό overgrip και στη συνέχεια κλείνονται αεροστεγώς σε σακούλα του εργαστηρίου μας.   

Έτσι σε εσάς μένει μόνο να απολαύσετε, με πλήρη ασφάλεια, την απαράμιλλη ποιότητα πλεξίματος, customization και matching του εργαστηρίου μας.

Το βίντεο που ετοιμάσαμε, δείχνει μέρος της διαδικασίας που ακολουθούμε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.racketspecialist.com/racketspecialist-com-vs-covid-19/

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots