Ζαννιάς: "Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει"

 
Ζαννιάς: "Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει"
Ζαννιάς: "Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει"
tennisnews team Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 - 7:10

Μετά και τις τελευταίες ΚΥΑ που επαναφέρουν το τένις σχεδόν σε πλήρη κανονικότητα, ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρος Ζαννιάς, ευχαρίστησε την οικογένεια του τένις για την υπεύθυνη στάση που έδειξε και τόνισε πως ο κίνδυνος δεν έχει περάσει.

"Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων και εγώ προσωπικά αισθανόμαστε πολύ πιο ήρεμοι όταν το Άθλημά μας επανέρχεται στη κανονικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρη την Οικογένεια του Τένις, για την υπεύθυνη στάση που τήρησε τους τελευταίους μήνες, η οποία αναγνωρίζεται με εμπιστοσύνη από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού", είπε ο κ. Σπύρος Ζαννιάς.

Το τένις είναι από σήμερα κοντά στην πλήρη κανονικότητα, καθώς δεν υπάρχει πλέον ηλικιακό όριο στους αθλούμενους, επιτρέπεται η λειτουργία των αποδυτηρίων εφόσον τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μπορούν να διεξαχθούν αγώνες, χωρίς φυσικά την παρουσία θεατών.

"Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και θα πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μας, με σύνεση και υπευθυνότητα. Είμαι βέβαιος ότι, αποκτήσαμε εμπειρίες και θα προχωρήσουμε με την ίδια υπευθυνότητα ως το «τέλος» του κορωνοΐού", κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots