July Weekly Training Sessions 2020 από την Collective TS

 
July Weekly Training Sessions 2020 από την Collective TS
July Weekly Training Sessions 2020 από την Collective TS
tennisnews team Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 - 7:22

Το July Weekly Training Sessions είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από την Collective Tennis School και αναφέρεται σε 4 τετραήμερους κύκλους προπόνησης ανά εβδομάδα, με τεχνική, τακτική, φυσική κατάσταση και match play practis. Αναλυτικά το πρόγραμμα και πως θα εγγραφείτε.

Ένα απ’ τα κύρια και πιο καινοτόμα προγράμματα του ετήσιου καλοκαιρινού σχεδιασμού της Collective TS, είναι το July Weekly Training Sessions 2020 by Collective TS.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις παιδιών και ενηλίκων αλλά και των συνθηκών του καλοκαιριού, ενώ στόχο έχει να προσφέρει, σε όσους συμμετάσχουν, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πολύ καλές εμπειρίες χωρίς μεγάλες χρονικές δεσμεύσεις.

Τα “July Weekly Training Sessions 2020 by Collective TS”, αναφέρονται σε 4 τετραήμερους κύκλους προπόνησης ανά εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, οι προπονήσεις ξεκινάνε στις 6 Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Ιουλίου, η ώρα που θα ξεκινάνε θα είναι μετά τις 17.00, ενώ ο κάθε εβδομαδιαίος κύκλος θα έχει συγκεκριμένο προπονητικό θέμα ανά ημέρα ξεκινώντας από τη Δευτέρα και θα κορυφώνονται κάθε Πέμπτη.

Τεχνική, τακτική, Φυσική Κατάσταση και Match Play Practice είναι τα αντικείμενα που μέσα από τις πλέον σύγχρονες προπονητικές προσεγγίσεις, θα βιώσουν στα “Weekly Training Sessions”, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, είτε ήδη παίζουν είτε θέλουν να μάθουν αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι.

Οι προπονητικοί κύκλοι είναι οι εξής:

1ος: 6 – 9 Ιουλίου

2ος: 13 – 16 Ιουλίου

3ος: 20 – 23 Ιουλίου

4ος: 27 – 30 Ιουλίου

Την οργάνωση, το πρόγραμμα και τη λειτουργία του προγράμματος την έχουν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, Κων/νος Βουρούκος / Γιώργος Κάκαλος, ενώ οι Μάριος Αλεβιζόπουλος, Νίκος Ερμείδης, Ιωάννα Τσιφοτούδη και Κωνσταντίνος Κατσαλής αποτελούν την ομάδα της Collective Tennis School, που θα υλοποιήσει τα προγράμματα.

Τα “July Weekly Training Sessions 2020 by Collective TS”, απευθύνονται στα junior και ενήλικα μέλη της ακαδημίας μας, αλλά παράλληλα αποτελεί και μια ανοιχτή πρόσκληση σε όσους και όσες επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία του τένις μέσα από τα προγράμματα και τις προπονήσεις της Collective. Προγράμματα τα οποία δομούνται με τις πλέον σύγχρονες αντιλήψεις γύρω από την προπόνηση και εκμάθηση του τένις, στηρίζονται στις γνώσεις και τις εμπειρίες των προπονητών της, που επικαιροποιούνται σε μόνιμη βάση και υλοποιούνται από ειδικευμένους, νέους σε ηλικία, επαγγελματίες γυμναστές και προπονητές.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν παιδιά από 4 ετών αρχάρια και προχωρημένα, Juniors αγωνιστικού επιπέδου και ενήλικες αρχάριοι και προχωρημένοι.

Εγγραφές θα γίνονται σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, μέχρι πριν από κάθε εβδομαδιαίο κύκλο στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots