Με τρία κέντρα προπόνησης ξεκινά τον Σεπτέμβριο η FTA

 
Με τρία κέντρα προπόνησης ξεκινά τον Σεπτέμβριο η FTA
Με τρία κέντρα προπόνησης ξεκινά τον Σεπτέμβριο η FTA
tennisnews team Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 - 14:09

Με τέσσερα γήπεδα στο Πικέρμι, δύο στο Χαλάνδρι Tennis Club και ακόμα ένα στο Ace Tennis Club η Ακαδημία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες παικτών όλων των επιπέδων και των ηλικιών.

Χαλάνδρι Tennis Club

 Η FTA για να μπορέσει να καλύψει την αυξημένη ζήτηση της πρώτης επιτυχημένης σεζόν ενισχύει από τον Σεπτέμβριο το Evolution Center στο Χαλάνδρι με ένα επιπλέον γήπεδο. 

Εκεί βρίσκεται το κέντρο ανάπτυξης των μικρών αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας.Στοχεύει στην ολοκληρωμένη αθλητική εξέλιξη παιδιών ηλικίας 514 ετών δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός προγράμματος που θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

Τεχνικός διευθυντής του Evolution Center είναι ο Enrique Fernandez και Υπεύθυνος Προπονητής ο Στάθης Κολώνης ένας από τους πιο καταξιωμένους και καταρτισμένους προπονητές της Αθήνας με πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία και εξέλιξη αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων.

Νέα δυνατή προσθήκη στο προπονητικό δυναμικό του Evolution Center είναι η Χριστίνα Μαδένογλου πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας με πτυχίο Φυσικής Αγωγής του ΕΚΠΑ. Η Χριστίνα εκτός από συνεργάτης του κυρίου Κολώνη στα αγωνιστικά και παιδικά group θα αναλάβει την δημιουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας Ενηλίκων με πρωινά και απογευματινά τμήματα.

Την ομάδα συμπληρώνει μια ακόμα Πρωταθλήτρια Ελλάδας και αθλήτρια της FTA από 12 ετών η Ιωάννα Τσιάρα. Η Ιωάννα θα έχει πολλαπλό ρόλο στην Ακαδημία και θα συνεργαστεί εξίσου με τον κύριο Κολώνη και τη κυρία Μαδένογλου.

 

Ace Tennis Club

Στην FTA πιστεύουμε ότι το τένις είναι το πιο ασφαλές άθλημα για όλους μέσα στην υγειονομική κρίση. Μια εξαιρετική αθλητική διέξοδος που προσφέρει σωματική ευεξία διασκέδαση και ανταγωνισμό.

Για τον λόγο αυτό προχωράμε στην δημιουργία του πρώτου μας Recreational Center στον καταπληκτικό χώρο του Ace Tennis Club.

Ο Χρήστος Τσικαρλής σε στενή συνεργασία με τον Enrique Fernandez ξεκινούν μια Ακαδημία που θα αναδείξει τα ευεργετικά στοιχεία που μπορούν να αποκομίσουν από το τένις αθλούμενοι όλων των ηλικιών.

Τμήματα Red, Orange, Green και recreational για τους μικρούς μας φίλους από 5 έως 14 ετών αλλά και τμήματα ενηλίκων οι οποίοι θα μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν τις πιο εξειδικευμένες λύσεις της Ακαδημίας με ιδιαίτερα μαθήματα και στοχευμένη προπόνηση σε ολιγομελή group.

 

Πικέρμι Tennis Center

Το Πικέρμι Tennis Center είναι η βάση και το αγωνιστικό κέντρο της Fernandez Tennis Academy.

Ξεκίνησε το 2013 από μια ιδέα του ιδρυτή της Enrique Fernandez και απευθύνεται σε όσους και όσες θέλουν να γνωρίσουν και να ζήσουν το αγωνιστικό τένις με την ξεχωριστή φιλοσοφία της FTA.

Στην FTA επιβραβεύεται η προσπάθεια που είναι το απαραίτητο συστατικό της συνεχούς βελτίωσης ακόμα και για παιδιά που ξεκινούν από το πιο χαμηλό επίπεδο. Φροντίζουμε τους αθλητές μας όσο καλύτερα μπορούμε και δουλεύουμε σκληρά μαζί τους για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους ατομικούς τους στόχους.

Όλα αυτά τα χρόνια από τα γήπεδα της Ακαδημίας πέρασαν σπουδαίοι τενίστες και τενίστριες που ξεχώρισαν και ξεχωρίζουν στα Ελληνικά και διεθνή πρωταθλήματα, που σπουδάζουν με αθλητικές υποτροφίες στις ΗΠΑ και που συνεχίζουν να αγωνίζονται και να ονειρεύονται.

Οι προπονήσεις στην FTA γίνονται σε group τριών και τεσσάρων ατόμων και είναι καθημερινές δίωρης διάρκειας με επιπλέον πρόγραμμα φυσικής κατάσταση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα αλλά και για πιο εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης μπορείτε να μπείτε στο site www.fta.gr η να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της Ακαδημίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots