Ε.Φ.Ο.Α: Να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο ακέραιο

 
Ε.Φ.Ο.Α: Να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο ακέραιο
Ε.Φ.Ο.Α: Να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο ακέραιο
tennisnews team Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 - 16:28

Χωρίς γονείς και προπονητές εντός των γηπέδων θα διεξαχθεί από αύριο 31 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors, μετά από ανακοίνωση του Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α, το οποίο καλεί ολόκληρη την οικογένεια του τένις να τηρήσει στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Αύριο Παρασκευή 31/07/2012 ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Junior’s, με μεγάλη συμμετοχή από ολόκληρη την Επικράτεια.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. καλεί ολόκληρη την Οικογένεια του Τένις να τηρήσει στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το Πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί χωρίς συνέπειες, να απολαύσουν οι Αθλητές/τριες όμορφους αγώνες και να τύχουν των ευεργετημάτων οι νικητές.

Προς το σκοπό αυτό δεν θα μπορούν να εισέλθουν στη περιοχή των γηπέδων γονείς και προπονητές. Έχει προβλεφθεί ειδικός χώρος για να μπορούν να καθίσουν οι γονείς, οι προπονητές και οι Αθλητές/τριες των μικρών ηλικιών θα συνοδεύονται στα γήπεδα από συνεργάτες της Ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του Τένις!"

Tα αποτελέσματα, τα πρόγραμμα και ανακοινώσεις σχετικά με την διοργάνωση θα μπορείτε να τα παρακολουθείται στον συγκεκριμένο σύνδεσμο κατά την διάρκεια των αγώνων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots