Ο φυσιοθεραπευτής των Εθνικών ομάδων στο Πανελλήνιο Juniors

 
Ο φυσιοθεραπευτής των Εθνικών ομάδων στο Πανελλήνιο Juniors
Ο φυσιοθεραπευτής των Εθνικών ομάδων στο Πανελλήνιο Juniors
tennisnews team Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 - 13:18

H ΕΦΟΑ, στην προσπάθειά της να παρέχει τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες το καλύτερο δυνατό, φρόντισε να έχει από σήμερα 4/8 στο ιατρικό team του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors τον φυσιοθεραπευτή των Εθνικών μας ομάδων Davis Cup και Fed Cup. Ο λόγος βεβαίως για τον Απόστολο Μιχαλάκα, που θα βρίσκεται στο ιατρικό team του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του OAKA.

Ο πολύ έμπειρος φυσιοθεραπευτής, μέλος των ομάδων της χώρας μας στo Davis Cup και στο Fed Cup, θα είναι στη διάθεση των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, για να συζητήσει μαζί τους πιθανά προβλήματα τραυματισμών και αποκατάστασης που τους απασχολούν.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της ΕΦΟΑ από τότε που επέστρεψαν οι αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από ολόκληρη την επικράτεια. Ξεκίνησε στις 31 Ιουλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 11 Αυγούστου. Επίσης είναι το πρώτο Πανελλήνιο Juniors που γίνεται στο ΟΑΚΑ μετά από αρκετά χρόνια, για τα ταμπλό στις κατηγορίες U12, U14 και U16, ενώ τα ταμπλό της κατηγορίας U18 φιλοξενούνται στα γήπεδα του ΟΑ Χαλκίδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots