Φιλόδοξη ατζέντα για το νεοσύστατο ΔΣ του ΑΟΑ Ηλιούπολη

 
Φιλόδοξη ατζέντα για το νεοσύστατο ΔΣ του ΑΟΑ Ηλιούπολη
tennisnews team Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 - 18:35

Με πολλή διάθεση για δουλειά και φιλόδοξους στόχους ξεκινά τη θητεία του το νεοσύστατο ΔΣ του ΑΟΑΗ που προέκυψε από τις εκλογές της 1ης Ιουλίου. Οι προτεραιότητες του διοικητικού συμβουλίου, όπως αποσαφηνίστηκαν για την επόμενη διετία.

Μετά το πρώτο διοικητικό συμβούλιο αποσαφηνίστηκαν οι προτεραιότητες για την επόμενη διετία είναι οι εξής:

  • Ομαλή λειτουργία του Ομίλου με πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που διασφαλίζουν την υγεία όλων των αθλουμένων της Ακαδημίας, των εργαζομένων και των μελών.
  • Αναβάθμιση των υποδομών του Ομίλου. Μετά τις βελτιώσεις των χωμάτινων γηπέδων τα προηγούμενα χρόνια και την πρόσφατη αλλαγή του φωτισμού σε όλα τα γήπεδα, σειρά έχει η αναβάθμιση των γηπέδων green set σύμφωνα με τις κορυφαίες προδιαγραφές.
  • Ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος της Ακαδημίας. Η έναρξη της συνεργασίας του ΑΟΑΗ με την προπονήτρια Κατερίνα Παϊσίου, ο συνδυασμός εμπειρίας και ενθουσιασμού της προπονητικής μας ομάδας και η ενίσχυση των αγωνιστικών τμημάτων με ταλαντούχους αθλητές μας γεμίζουν με δικαιολογημένο ενθουσιασμό και προσδοκίες για διακρίσεις την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.