Ευχαριστίες του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης στους αξιωματούχους των ομοσπονδιών

 
Ευχαριστίες του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης στους αξιωματούχους των ομοσπονδιών
tennisnews team Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 - 23:50

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Α. "Ηλιούπολη" απηύθυνε τις θερμές του ευχαριστίες προς την ΕΦΟΑ και την Tennis Europe, για την ανάθεση του διεθνούς τουρνουά junior στον όμιλο για πρώτη φορά, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία.


Το Δελτίο Τύπου:

Αγαπητοί αξιωματούχοι των ομοσπονδιών,

Εκ μέρους του προέδρου και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Α. «Ηλιούπολη» αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης(Ε.Φ.Ο.Α) και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τένις (European Tennis Federation), για την ανάθεση στον Όμιλό μας, για πρώτη φορά, του διεθνούς τουρνουά αντισφαίρισης Tennis Europe Junior Tour U14.

Η επιλογή του Α.Ο.Α.Η για την διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές του Ομίλου μας, στους προπονητές, στους γονείς καθώς και στα μέλη των ξένων αποστολών, να απολαύσουν παιχνίδια υψηλού ανταγωνισμού και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους γύρω από το αγωνιστικό τένις και τις διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.

Ο Όμιλός μας φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του πάνω από 120 αθλητές, τόσο από τη χώρα μας, όσο και από το εξωτερικό, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες, καθ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Άριστη συνεργασία με αθλητές, προπονητές, συνοδούς, ολοήμερη ιατρική κάλυψη και πλήρης διάθεση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, για την προπόνηση και εκγύμναση των αυριανών αστέρων του αθλήματος.

Καθ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του τουρνουά, δόθηκε μια επιπλέον ευκαιρία στους συμμετέχοντες αθλητές. Πέρα από την αδιαμφησβήτητη αγωνιστική τους ποιότητα και το υψηλό θέαμα που παρουσίασαν, είχαν την χαρά να αλληλοεπιδράσουν μεταξύ τους και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, να γνωριστούν και να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα ποιοτικά στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν ως ανθρώπους.

Ως Όμιλός, αισθανόμαστε ευγνώμονες που αναλάβαμε την διεξαγωγή μιας τόσο ξεχωριστής διοργάνωσης και υπερήφανοι που καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε κάθε οργανωτική λεπτομέρεια.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον επιδιαιτητή κύριο Χατζή Δημήτρη καθώς και τους βοηθούς του, κυρία Γιαννάκου και κύριο Σπάθη για την πολύτιμη συμβολή τους στην αποτελεσματική ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Ευελπιστούμε, η διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά στις εγκαταστάσεις μας να αποκτήσει τακτικότητα και να βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος κάθε χρόνο.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Α.Ο.Α.Η

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots