Αντιπρόεδρος της Tennis Europe o Ζαννιάς

 
Σπύρος Ζαννιάς
Σπύρος Ζαννιάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 - 13:19

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπύρος Ζαννιάς, εκλέχθηκε νέος αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αντισφαίρισης. Αναλυτικά η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Tennis Europe.

"Η εκλογή του Προέδρου της ΕΦΟΑ Σπύρου Ζαννιά στη θέση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποτελεί σημαντική επιτυχία για  το Ελληνικό Τένις, τον Αθλητισμό της Χώρας μας και αναγνώριση του έργου του. Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις (Tennis Europe) στη  χθεσινή συνεδρίασή του 11.12.2020, η οποία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα", αναφέρει το δελτίου τύπου της ελληνικής ομοσπονδίας.

Η τελική σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Tennis Europe:

Πρόεδρος: Ivo Kaderka (Τσεχία)
Α' Αντιπρόεδρος: Luisanna Fodde (Ιταλία)
Β' Αντιπρόεδρος: Σπύρος Ζαννιάς (Ελλάδα)
Γ' Αντιπρόεδρος: Christiane Jolissant (Ελβετία)
Ταμίας: David Rawlinson (Μεγάλη Βρετανία)
Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης: Christiane Jolissant (Ελβετία)
Πρόεδρος της Επιτροπής Junior's: Razvan Itu (Ρουμανία)
Πρόεδρος της Επιτρεοπής Επαγγελματικού Τένις: Nikolina Babic (Κροατία)
Πρόεδρος της Επιτροπής Βετεράνων: Σπύρος Ζαννιάς (Ελλάδα)
Πρόεδρος της Task Force Padel Tennis: Luisanna Fodde (Ιταλία)

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ και νέος αντιπρόεδρος της Tennis Europe, Σπύρος Ζαννιάς, δήλωσε: "Ευχαριστώ την Ελληνική Οικογένεια του Τένις, τα Σωματεία και ιδιαίτερα τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, τους Συνεργάτες μου στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., τις Ενώσεις, την Εθνική Επιτροπή, για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τις 50 Εθνικές Ομοσπονδίες-Μέλη της Tennis Europe που με τίμησαν πριν από ένα μήνα στη Γενική Συνέλευση στο Ηράκλειο και για πρώτη φορά εκπροσωπείται η Ελλάδα στον θεσμό του Δ.Σ. της Τ.Ε., ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ivo Kaderka που με πρότεινε σαν Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και τα Μέλη της T.E. που ομόφωνα με αποδέχθηκαν. Από τη θέση αυτή, θα υπηρετήσω με σεμνότητα τις ανάγκες του Ελληνικού Τένις και όλες τις Ευρωπαϊκές Εθνικές Ομοσπονδίες. Περισσότερη ανάγκη στήριξης έχουν οι φτωχότερες Ομοσπονδίες, που πολλές από αυτές βρίσκονται στη «γειτονιά» μας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots