Ο Aντ. Αβδελάς για το Rafa Tennis Center στην Ελλάδα

 
Ο Aντ. Αβδελάς για το Rafa Tennis Center στην Ελλάδα
tennisnews team Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 - 1:34

Για την πρώτη Ακαδημία τένις Rafael Nadal στη χώρα μας μίλησε ο Αντώνης Αβδελάς, στο Front Runners 3.0 που πραγματοποιήθηκε 21 με 23 Ιανουρίου, μεταξύ πολλών ομιλητών από τον χώρο του αθλητισμού.

Ένα μοναδικό, για τα ελληνικά δεδομένα, διαδικτυακό συνέδριο για το αθλητικό management διοργανώθηκε από την πολυβραβευμένη ActiveMedia Group και το Sports Management Society του Deree - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, την Πέμπτη 21, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021.

Πάνω από 20 επιφανείς ομιλητές από 5 χώρες συναντήθηκαν στο web conference “Front Runners in Sports Management 3.0” με περισσότερους από 450 συμμετέχοντες από 23 διαφορετικές χώρες, 90 φοιτητές και πάνω από 200 εταιρείες, που σχετίζονται με την αθλητική βιομηχανία.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων του Sani/Ikos Group, Αντώνης Αβδελάς, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη μοναδική ακαδημία τένις Rafa Nadal Tennis Centre, που λειτουργεί στο Sani Resort και ανέφερε ότι:

«Στην επιτυχία αυτής της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ του Rafa Nadal και του Sani Resort συνέβαλαν οι κοινές αρχές των δύο πλευρών όπως η οικογένεια, η φιλική διάθεση, η καλοσύνη, η ειλικρίνεια, η τελειότητα και η σημασία στη λεπτομέρεια».

Δείτε εδώ τα συνολικά highlights του συνεδρίου: https://youtu.be/meAc3IMaLgI

Οι ομιλίες του συνεδρίου θα είναι διαθέσιμες on demand μέσω της επίσημης πλατφόρμας, για όσους είχαν ήδη κάνει εγγραφή στο ακόλουθο link: https://frontrunners-sportsmanagement.liveon.tech/stages  ή για όσους κάνουν ακόμα και τώρα εγγραφή.

Ο Aντ. Αβδελάς για το Rafa Tennis Center στην Ελλάδα Front Runners 3.0

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots