Kefalonia Open - Προκήρυξη

 
Kefalonia Open - Προκήρυξη
tennisnews team Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 - 22:02

Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης προκηρύσσει το πανελλαδικό τουρνουά Βετεράνων Ανδρών - Γυναικών, από 02/08 ως 08/08 2021.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (Αντώνη Τρίτση - Αργοστόλι), στις παρακάτω κατηγορίες:

Κατηγορίες

  • Μονό Ανδρών 25+, 35+, 50+
  • Μονό Γυναικών 30+, 45+
  • Διπλό Ανδρών 30+, 45+
  • Διπλό Γυναικών 30+
  • Διπλό Μικτό Α30-Γ30, Α45-Γ40

Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία.

Έναρξη - Ώρες & Ταμπλό Αγώνων

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Δευτέρα 02/08/2021 και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 08/08/2021. Οι αγώνες θα αρχίζουν καθημερινά από τις 16:00. Τις ημέρες Δευτέρα - Παρασκευή δίνεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν και συμφωνούν οι αντίπαλοι τους, να αγωνιστούν πρωινές ώρες αλλά χωρίς εποπτεία διαιτητή.

Δηλώσεις συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές Έλληνες και αλλοδαποί αρκεί να έχουν κλείσει τα απαιτούμενα όρια ηλικίας.

Λήξη δηλώσεων: Σάββατο 31/07/2021 στις 20:00μμ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στην γραμματεία του ομίλου 26710 22049 (18:00 - 22:00) ή στο τηλ. 6974470485 (Ανδρεόλα Ελένη)

Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και οι επιθυμητές κατηγορίες. Στις αιτήσεις, που αφορούν στις κατηγορίες διπλών, θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες.

O κάθε άθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε έως τρεις (3) κατηγορίες του τουρνουά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26710 22049 με τη γραμματεία από 18:00 - 22:00

Οικονομικές Υποχρεώσεις

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 25€ για μια κατηγορία. Για δεύτερη κατηγορία είναι συν 10€ και για τρίτη κατηγορία είναι επιπλέον 5€.

Κλήρωση Αγώνων

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν το Σάββατο 31/07/2021 στις 20:30, στις εγκαταστάσεις του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Έπαθλα

Κατηγορία Μονά Ανδρών - Γυναικών

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές της κατηγορίας 25+. Στις κατηγορίες 35+ και 50+ και στα μονά γυναικών θα απονεμηθούν στους 4 πρώτους.

Κατηγορία Διπλών και Διπλών Μικτών

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές. Στο διπλό γυναικών θα απονεμηθούν στις 3 πρώτες νικήτριες και θα ακολουθήσεις μικρός τελικός.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστική μπλούζα.

Όροι Διεξαγωγής Αγώνων

  • Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
  • Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων, Στις κατηγορίες μονών, 25 και 35 ο τελικός θα έχει κανονικά 3ο σετ.
  • Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία δύο μελών της επιτροπής αγώνων, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζόμενων.
  • Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλος του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover.
  • Θα ισχύσει ο κανονισμός alternate.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Οι διαπληκτισμοί ανάμεσα σε αθλούμενους δεν επιτρέπονται και συνεπώς δε φέρει καμία ευθύνη ο Όμιλος. Πρέπει να ενημερώσουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.
  • Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.
  • Οι συμμετέχοντες σε τρεις κατηγορίες θα αγωνιστούν μέχρι και τρεις αγώνες την ίδια ημέρα αν χρειαστεί.
  • Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.
  • Οι αγώνες θα διεξαχθούν με μπάλες Dunlop Fort

Προτεραιότητα Εισόδου στα γήπεδα

Κατά την άφιξη του, κάθε αγωνιζόμενος, θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στην γραμματεία των αγώνων, ώστε να τηρείται η διαδικασία προτεραιότητας εισόδου στα γήπεδα. Στα μονά προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα διπλά και οι τέσσερις παίκτες.

Ενημέρωση αγώνων

Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν ως την Κυριακή 01/08/2021 στις 20:00. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγούμενη των αγώνων ως 24:00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.kefoa.gr μετά το τέλος των αγώνων της κάθε μέρας.

Επιτροπή αγώνων

Σιαμάνης Αναστάσιος, Βινιέρης Γιώργος, Ανδρεόλα Ελένη, Μαγουλάς Σπύρος και Βουτσινα Δήμητρα.

Οι αγώνες θα γίνουν όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν στην τσάντα τους αντισηπτικό
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή self test

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος Βινιέρης Γιώργος

Η Γραμματέας Ανδρεόλα Ελένη

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots