Tennis Camp στο Mystras Grand Palace 29-31/10/21 (pic)

 
Tennis Camp στο Mystras Grand Palace 29-31/10/21 (pic)
tennisnews team Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:56

Το Tennis in Greece με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ένα νέο προγραμματισμένο Τennis Camp σε συνεργασία με το Mystras Grand Palace Resort & Spa στις 29-31/10.

Κλείστε μια θέση στo Tennis Camp μας, για ένα μοναδικό συνδιασμό εκμάθησης, βελτίωσης της τεχνικής σας και διασκεδαστικό τουρνουά παράλληλα με ένα απολαυστικό διήμερο στο πεντάστερο ξενοδοχείο Mystras Grand Palace.

*Για κράτηση θέσης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tennisingreece.com η επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο (0030) 6934667655

Λίγα λόγια για το Tennis in Greece.

Στο Tennis in Greece, διοργανώνουμε tennis camps σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ομάδες αλλά και μεμονωμένα άτομα, να μοιραστούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους μια μοναδική εμπειρία άθλησης και ταυτόχρονα γνωριμίας με νέα άτομα.Τα tennis camps απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου και ηλικίας, προκειμένου να μπορούν να ενταχθούν και να συμμετέχουν όλοι όσοι αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα.

Έτσι, είτε είστε μια ομάδα φίλων, είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε είστε αρχάριοι, είτε προχωρημένοι, στο Tennis in Greece, φροντίζουμε να σας εντάξουμε στο κατάλληλο πρόγραμμα προπονήσεων, να ακονίσετε τις δεξιότητές σας, να γνωρίσετε καινούριους φίλους και εμπειρίες αλλά και να έρθετε σε επαφή με την κουλτούρα των όμορφων ελληνικών τόπων μας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots