Η Κρήτη παίζει ένα διαφορετικό τουρνουά τένις

 
Η Κρήτη παίζει ένα διαφορετικό τουρνουά τένις
tn team Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 - 15:25

Έρχεται το Red & Blue tournament. Ένα διαφορετικό τουρνουά τένις από φίλους για φίλους.

  • 48 άτομα
  • 3 ταμπλό
  • 2 ομάδες
  • 1 παρέα

Το concept έχει έως εξής: οι 48 παίκτες χωρίζονται σε 2 ομάδες (κόκκινη και μπλε ομαδα). Οι άντρες παίζουν σε δύο δεκαεξαρια ταμπλό (ταμπλό Nadal και ταμπλό Federer) και οι γυναίκες παίζουν σε ένα 16αρι ταμπλό (το ταμπλό Sakkari).

Κάθε παίκτης προσπαθεί να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται στο ταμπλό του και να διεκδικήσει μια από τις 4 θέσεις που παίρνουν κύπελλο. Παράλληλα όμως αγωνίζεται και για την ομάδα του, αφού κάθε νίκη προσθέτει κάποιους βαθμούς στην κόκκινη ή την μπλε ομάδα. Στο τέλος ανάλογα τους βαθμούς που θα έχουν συλλέξει οι δυο ομάδες, θα ανακηρυχθεί η νικήτρια ομάδα.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά δεν μας νοιάζει αν χάσουμε το δικό μας ματς, γιατί μπορεί στο τέλος να κερδίσει η ομάδα μας. Και αν δεν κερδίσει η ομάδα μας, πάλι δεν μας πειράζει γιατί θα χει κερδίσει η παρέα μας, γιατί όλοι μας είμαστε μια μεγάλη τενιστικη παρέα.

Πιο επίκαιρο από ποτέ, δεν μας νοιάζει αν κερδίσουν οι κόκκινοι ή οι μπλε γιατί απλά είναι ένα παιχνίδι και όλοι είμαστε μια παρέα, έτσι όπως πρεπει να είναι και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και σε όλα τα αθλήματα.

Για να μην λείψει ποτέ από κοντά μας ξανά κανένας Αλκης, κανένας Τόσκο και κανένα άλλο παιδί είτε υποστηρίζει το κόκκινο είτε το μπλε είτε το κίτρινο.

Το τουρνουά θα γίνει στα γήπεδα του Sport Point στις 20, 26, 27 Φεβρουαρίου και 5 Μαρτίου (τελικοί, απονομές και αγώνας επίδειξης).

Με την ευγενική χορηγία των εταιριών: Sport Point - Πολυτροπο - ΟΙΝΟΤΕΚΑ - Kappa Studies - Τεχναλουμιν Περσεμάτης - Vodafone Κνωσου - Panakakis Food Solutions - Φαιστος  Μαρκετ - Φαρμακεία Παρασύρης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.