Σεμινάριο Προπονητικής με τον Δημήτρη Καναβαράκη

 
Σεμινάριο Προπονητικής με τον Δημήτρη Καναβαράκη
tn team Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 - 18:41

Το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Προπονητικής με εισηγητή τον Δημήτρη Καναβαράκη και θέμα "Η προπόνηση στο μοντέρνο τένις σε συνδυασμό με τη φυσική κατάσταση", στις εγκαταστάσεις του Sport Point στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το σεμινάριο θα είναι ολοήμερο και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 5 Αυγούστου σε δυο τρίωρες συνεδρίες, που θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί (10:00-13:00) και στις 6 το απόγευμα (18:00-21:00).

Το σεμινάριο συνδιοργανώνεται από το ACE, το Sport Point και το Smash και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Sport Point, στο Ηράκλειο της Κρήτης (Καστρινογιαννάκη & Δερβενακίων 1).


Ο Δημήτρης Καναβαράκης είναι αριστούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στις ειδικότητες αντισφαίρισης και κολύμβησης, έχοντας κάνει την διπλωματική του στο θέμα της ψυχολογίας στο τένις. Το 1991 πήρε το μεταπτυχιακό του στο πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, ενώ το 2004 φοίτησε στην ακαδημία του Pat Etcheberry στη Φλόριντα μαζί με μεγάλα ονόματα, όπως ο Jim Courier και η Justine Henin. Το 2017, πήρε το δίπλωμα International Coach Level C και το 1ο Δίπλωμα Mental Coach από την GPTCA by ATP.

Έχει δουλέψει με πολλούς ομίλους και αθλητές, ενώ μεταξύ άλλων συνεργασιών του συμπεριλαμβάνονται η συνεργασία του με την Εθνική ομάδα των ανδρών στο Davis Cup το 2008, αλλά και με την Άννα Γερασίμου (career high No.200 WTA).

Αναλυτικά το πλούσιο βιογραφικό του Δημήτρη Καναβαράκη

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots