Δίπλα στο ITF Senior S200 Rhodes Open η Ε.Φ.Ο.Α

 
Δίπλα στο ITF Senior S200 Rhodes Open η Ε.Φ.Ο.Α
tn team Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 - 20:26

Από τις 12 έως 17 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ροδιακό Όμιλου Αντισφαίρισης θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά I.T.F S200 Rhodes Open by Ixia Grand, με την στήριξη και της Ε.Φ.Ο.Α και του προέδρου της Δημήτρη Σταματιάδη.

Η Ε.Φ.Ο.Α. και ο πρόεδρος της Δημήτρης Σταματιάδης θα είναι δίπλα μας στο διεθνές τουρνουά I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixia Grand, που θα διεξαχθεί από 12 έως 17 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Από τη μεγάλη παρέα μας, δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει η Ομοσπονδία μας, η οποία μας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο.

Από την πρώτη στιγμή Ομοσπονδία βρίσκεται στο πλευρό μας και είναι συνδιοργανώτρια του διεθνούς τουρνουά, που θα προβάλλει ξανά τη Ρόδο σε όλο τον κόσμο και έχει βραβευθεί ως ένα από τα 19 κορυφαία τουρνουά στον κόσμο. Η τεχνογνωσία της Ομοσπονδίας, οι πολύτιμες συμβουλές της και το… «ισχύς εν τη ενώσει», θα αποτελέσουν στοιχεία που θα μας συνοδεύσουν σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

Η Ε.Φ.Ο.Α. θα είναι και πάλι στο πλευρό μας και ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Σταματιάδη, καθώς και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την απόλυτη στήριξη τους στο I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by the Ixia Grand, που θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά στη Ρόδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την αντισφαίριση στο νησί μας και στην Ελλάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots