Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το MT200 Rhodes ITF Seniors στη Ρόδο (pics)

 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το MT200 Rhodes ITF Seniors στη Ρόδο (pics)
tennisnews team Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 - 20:23

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά τένις MT200 Rhodes ITF Seniors 2024 στα γήπεδα του ΡΟΑ στη Ρόδου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Μετά από έξι ημέρες συναρπαστικών αγώνων στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, το τουρνουά τένις MT200 Rhodes ITF Seniors 2024, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024. Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF), και μέρος του παγκόσμιου καλεντάρι αγώνων.

Το φετινό τουρνουά ξεπέρασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής αθλητών, με περισσότερους από 180 συμμετέχοντες από 18 χώρες, προσδίδοντας στο γεγονός μία ιδιαίτερη πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα. Εκπρόσωποι από Ελλάδα, Φινλανδία, Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία, Ισραήλ, Ιταλία και πολλές άλλες χώρες είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και να ανταλλάξουν  εμπειρίες.

Για τις απονομές, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής περιφερειάρχης κ. Αποστόλης Ασπράκης, ο Αντιδήμαρχος  Επιχειρηματικότητας   κος Τσούλλος Νικόλαος, ο Εντεταλμένος  σύμβουλος   Πολιτικής Προστασίας Δ.Ε. Καμείρου κος Θωμάτος Μιχάλης, ο Εντεταλμένος σύμβουλος Περιβάλλοντος, Πρασίνου κος Μητσού καθώς και ο κος Β. Καραγιάννης ιδιοκτήτης του Ixian Grand. 

Η διοργάνωση δε θα ήταν δυνατή χωρίς την γενναιόδωρη υποστήριξη του βασικού χορηγού μας, The Ixian Grand & All Suites. Με την συνεισφορά του ως προς το prize money ενίσχυσε σημαντικά την έκταση και την ποιότητα της διοργάνωσης, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο  του MT200 Rhodes ITF Seniors.

Επίσης, σαν Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Ρόδου και την Babolat για την αδιάκοπη υποστήριξή τους, η οποία ήταν καθοριστική για την επιτυχία του τουρνουά, καθώς και την Tatakis Wines για την ευγενική προσφορά προς τους συμμετέχοντες.

Πέρα από τους τους αθλητές, τους χορηγούς, και τους εθελοντές που συνεισέφεραν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

- Την επιδιαιτητή των αγώνων κα Τ. Ταμπόζη , - Τους φυσικοθεραπευτές Α. Μιχάλακα, Μ. Κυριακούλη - Τους βοηθούς αγώνων Θ. Αράπη, Α. Γιώρτσο - Τους προπονητές και τους συντηρητές του ομίλου. - Το tennis cafe του ομίλου.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια των συμμετεχόντων μας γεμίζουν με αισιοδοξία, ότι η διοργάνωση την επόμενη χρονιά θα ανέβει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots