Στην τελική ευθεία έχει μπει το I.T.F. Senior "Rhodes Open" (pics)

 
Στην τελική ευθεία έχει μπει το I.T.F. Senior "Rhodes Open" (pics)
tn team Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 - 22:10

Στην τελική ευθεία έχει μπει το I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Το παγκόσμιο τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν 178 αθλητές και αθλήτριες (από 20 χώρες) ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μεγάλες «μάχες» στα γήπεδα τένις του Ρ.Ο.Α.

Όλοι οι συμμετέχοντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε καθημερινή βάση και παράλληλα συνδυάζουν την παρουσία τους στη Ρόδο με τον αθλητικό τουρισμό, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού.

Η άριστη φιλοξενία των ανθρώπων του Ρ.Ο.Α., η άριστη συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) αποτελούν εχέγγυο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σ’ ένα τουρνουά- θεσμό, που διεξάγεται για έκτη χρονιά στη Ρόδο.

Το τουρνουά, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (από 30 έως 75+) συνεχίζεται χωρίς προβλήματα από το πρωί μέχρι το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α., με τους φιλοξενούμενους να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές στο τένις αλλά και ξεκούρασης στη Ρόδο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots