2ο Diakogeorgiou Junior Tennis Cup

 
2ο Diakogeorgiou Junior Tennis Cup
tn team Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 - 14:35
Ξεκινάει αύριο το 2ο Diakogeorgiou Junior Tennis Cup, μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρυσι! Η K&V Διακογεωργίου εκτιμώντας τις αξίες που προσφέρει ο αθλητισμός στα παιδιά, συν-διοργανώνει με το Rhodes Tennis Club, το 2ο Diakogeorgiou Open Junior Tennis Cup. Είναι ???? για όλους τους νεαρούς αθλητές και οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι  5 - 7 Οκτωβρίου.
Με την πολύτιμη βοήθεια της Babolat και τα Οπτικά Glouottica Αρχαγγελος.
 
Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα σε ένα 3ήμερο event διασκέδασης. Οι νικητές κάθε κατηγοριών θα πάρουν δώρα αξίας, καθώς επίσης και ???? οι μικροί μας φίλοι θα πάρουν δώρα και αναμνηστικά, διεκδικώντας παράλληλα το μεγάλο δώρο* που θα κληρωθεί σε έναν/μια τυχερό/ή μετά την λήξη των αγώνων, το Σάββατο.

Αυτό το τουρνουά είναι η τέλεια ευκαιρία για τα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο του τένις. Καλούμε όλους τους γονείς με παιδιά 4 ετών και πάνω, να έρθουν με την οικογένειά τους και να ανακαλύψουν το άθλημα που διδάσκει την υπευθυνότητα, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα. Το τένις είναι ένα άθλημα χωρίς όριο ηλικίας μαθαίνοντας αυτοέλεγχο και αυτοσυγκέντρωση. #Diakogeorgiou2ndTennisJuniorCup

*?????? ????: Δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ για προϊόντα της Babolat.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots