Στη Ρόδο και φέτος τα προκριματικά του Παγκοσμίου κοριτσιών U16

 
Πέρσι η ελληνική ομάδα στα 16άρια των κοριτσιών είχε πάρει την πρόκριση, αποτελούμενη από τις Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Βασιλική Τρίγκα και Άρτεμη Ασλανισβίλι
Πέρσι η ελληνική ομάδα στα 16άρια των κοριτσιών είχε πάρει την πρόκριση, αποτελούμενη από τις Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Βασιλική Τρίγκα και Άρτεμη Ασλανισβίλι
tn team Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 - 14:16

Για 2η διαδοχική χρονιά, ο προκριματικός γύρος στον οποίο θα συμμετέχει και η ελληνική Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Billie Jean King Cup στα 16άρια, θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο και στα γήπεδα του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, το τριήμερο 2-4 Αυγούστου.


Το Δελτίο Τύπου:

Από 2 έως 4 Αυγούστου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης ο προκριματικός γύρος του διεθνούς τουρνουά Billie Jean King Cup, που αφορά κορίτσια ηλικίας U16.

Η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει και έτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά, στο οποίο θα συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα, θα διεξαχθεί στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και του Ρ.Ο.Α., υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

Στη Ρόδο θα διεξαχθεί ο ένας από τους τέσσερις προκριματικούς γύρους στην Ευρώπη, ενώ οι άλλοι τρεις έχουν προγραμματιστεί σε Τσεχία (Ρακόβνικ), Γαλλία και Ρουμανία (Μπίστριτσα). Οι δύο καλύτερες ομάδες από κάθε προκριματικό γύρο, θα προκριθούν στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί και φέτος στη Τσεχία.

Ο Ρ.Ο.Α. πιστός στο… ραντεβού του με τις σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους αγώνες, που θα διεξαχθούν στη Ρόδο από 2 έως 4 Αυγούστου και θα αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση για την προβολή του αθλήματος και του νησιού. Οι διεργασίες για τη διεξαγωγή του τουρνουά έχουν ξεκινήσει και ο Ρ.Ο.Α. θα είναι πανέτοιμος στις αρχές Αυγούστου να φιλοξενήσει την προκριματική φάση του διεθνούς τουρνουά Billie Jean King Cup.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots