Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών 9 Μαΐου στο Ηράκλειο

 
Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών 9 Μαΐου στο Ηράκλειο
tennisnews team Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 - 14:43

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου στο Lyttos Beach του Ηρακλείου θa πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α και της Ζ' Ένωσης Φιλάθλων και Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση από την Ε.Φ.Ο.Α:

"Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και η Ζ΄ Ένωση Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης Κρήτης διοργανώνουν Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΦΟΑ (e-efoa).

Η σχολή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο LYTTOS BEACH στην Ανάληψη Χερσονήσου Ηρακλείου.

Εισηγητές θα είναι ο κ. Βουράκης Γιάννης (Bronze Badge Chair Umpire & White Badge Referee) και ο κ. Κουτσάφτης Κωνσταντίνος (υπεύθυνος Τμήματος Μηχανογράφησης ΕΦΟΑ).

Στο Σεμινάριο θα διδαχθούν τα βασικά καθήκοντα και εργασίες του Επιδιαιτητή καθώς και η χρήση των ηλεκτρονικών προγραμμάτων της ΕΦΟΑ. Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνουν εξετάσεις και θα δοθεί Βεβαίωση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗ για το έτος 2022 στους επιτυχόντες.

Οι κάτοχοι της Βεβαίωσης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για να Ενεργοποιηθούν σαν Επιδιαιτητές θα πρέπει να εργαστούν εθελοντικά σε 2 πρωταθλήματα που διεξάγονται από την ΕΦΟΑ και οι Επιδιαιτητές των 2 αυτών πρωταθλημάτων να στείλουν θετική αξιολόγηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν περάσει επιτυχώς τη Σχολή Διαιτησίας National School ή Level 1 δεν είναι ενεργοποιημένοι Επιδιαιτητές της ΕΦΟΑ καθώς και να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποχρεωτικά τον φορητό τους υπολογιστή με εγκατεστημένο το Microsoft Excel.

Το κόστος συμμετοχής είναι 70€ (50€ διοργανωτής, 20€ ΕΦΟΑ)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών, να δηλώσουν συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τρίτη 3 Μαΐου 2022, συμπληρώνοντας την συνημμένη αίτηση και να καταβάλουν το σύνολο της συμμετοχής τους (70,00 €) στο λογαριασμό Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR94 0171 3660 0063 6610 1520 559 αναγράφοντας το όνομα του συμμετέχοντος.

ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ θα μπορέσουν να δηλώσουν και να πληρώσουν επί τόπου τη συμμετοχή τους όσοι πέρασαν επιτυχώς τη Σχολή Διαιτησίας National School που θα διεξαχθεί στις 7-8/5 στην ίδια έδρα.

Ώρα προσέλευσης και εγγραφής :

Δευτέρα 9 Μαΐου στις 10:00, στο ξενοδοχείο LYTTOS BEACH

Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της Σχολής.

Για τους συμμετέχοντες θα υπάρξουν ειδικές τιμές διαμονής και διατροφής στο ξενοδοχείο.

Περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο της σχολής κ. Βουράκη Γιάννη 6947-403777

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗ"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots