Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το "IMG Future Stars"

 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το "IMG Future Stars"
tn team Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 - 19:57

 

Την Κυριακή 1 Μαϊου ολοκληρώθηκε το τουρνουά IMG Future Stars που διοργάνωσε το TATOΪ Club σε συνεργασία με την IMG Tennis με σκοπό την ανάδειξη των μελλοντικών πρωταθλητών τένις.

Νικητές αναδείχθηκαν η Joyce Geng από τον Καναδά στην κατηγορία των κοριτσιών, επικρατώντας έναντι της Ksenia Ruchkina με 6-3, 6-2 και ο Jordan Lee από τις Η.Π.Α στην κατηγορία των αγοριών, κερδίζοντας τον Alexander Kunitsyn με 6-2, 6-1.

Τα μετάλλια στους νικητές και φιναλίστ απένειμαν η CEO του TATOΪ Club, Έλλη Βυζαντίου, και ο SVP IMG Tennis, Head of Clients, Max Eisenbud.

 Η διοργάνωση, η έναρξη της οποίας “σφραγίστηκε” από τον φιλικό αγώνα επίδειξης μεταξύ των κορυφαίων πρωταθλητών του τένις, Carlos Alcaraz και Hubert Hurkacz, στο κατάμεστο κεντρικό γήπεδο του TATOΪ Club, διήρκεσε μια εβδομάδα και περιελάμβανε αγώνες 48 παικτών, ανάμεσα στα καλύτερα 24 αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών από όλο τον κόσμο.

Οι άριστοι της γενιάς αυτής είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να συγκεντρωθούν κάτω από ιδανικές συνθήκες διεξαγωγής αγώνων, να παρακολουθήσουν, μαζί με τους γονείς και προπονητές του, ομιλίες από κορυφαίους φορείς του αθλήματος, όπως τον προπονητή Riccardo Piatti και στελέχη των WTA, ATP, Nike, IMG και Wilson και να παραβρεθούν σε εργαστήρια και άλλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με στόχο την προετοιμασία για την είσοδό τους στο επαγγελματικό τένις.

Διευθυντής του τουρνουά ήταν ο κυπριακής καταγωγής φιναλίστ Grand Slam και πρώην 8ος κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια κατάταξη, Μάρκος Παγδατής, και διαιτητής ο Πορτογάλος διαιτητής χρυσού σήματος, Carlos Ramos.

Οι νικητές του τουρνουά εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που διεξάγεται στην Ακαδημία IMG, στη Φλόριντα.

Περισσότερες πληροφορίες στο imgfuturestars.com

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots