Στον τελικό του IMG Future Stars με επική ανατροπή ο Παγώνης! (vid)

 
Ράφα Παγώνης
Ράφα Παγώνης
tn team Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 16:12

O Ράφα Παγώνης απέκλεισε τον Nikita Berdin μετά από ένα συναρπαστικό ματς και με μια μεγάλη ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-5 στο τρίτο σετ, πριν καταφέρει να πανηγυρίσει για 1η φορά στην καριέρα του στον τελικό του IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Club.

Ο Παγώνης επικράτησε του Ρώσου Berdin με 6-2, 1-6, 7-5 σε ένα πολύ ωραίο και δυνατό ματς, κάνοντας δικό του το εισιτήριο για τον τελικό της μεγάλης διοργάνωσης των 12αριών που φιλοξενείται στο ΤΑΤΟΪ Club σε συνεργασία με την IMG και την Tennis Europe, IMG Future Stars.

Ο Έλληνας αθλητής, που αγωνίζεται για 2η διαδοχική χρονιά στο τουρνουά και πέρσι είχε φτάσει έως τα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει αύριο για τον τίτλο τον Evan Giurescu.

Ο Παγώνης μέχρι στιγμής είναι αήττητος αυτή την εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του ΤΑΤΟΪ Club, έχοντας κερδίσει κατά σειρά τους Kyle Wan (6-0, 6-2), Jaime Alcaraz (4-6, 6-0, 6-0), Thomas Grevoul (6-4, 6-2) και Berdin (6-2, 1-6, 7-5).

Ο αυριανός τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV, ενώ υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια στο viva.gr, στην τιμή των 10 ευρώ (και για τους δυο τελικούς, αγοριών-κοριτσιών).

Θυμίζομυε πως οι δυο νικητές του τουρνουά (αγόρια και κορίτσια), θα συμμετέχουν με wild card στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που πραγματοποιείται στην Ακαδημία IMG, στο Bradenton της Florida.

Δείτε το match point και μερικούς όμορφους πόντους από την αναμέτρηση:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots