Πρεμιέρα με πολλές ελληνικές προκρίσεις στη Πάφο

 
Πρεμιέρα με πολλές ελληνικές προκρίσεις στη Πάφο
tn team Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 - 21:14

Ξεκίνησαν τα κυρίως ταμπλό στο τουρνουά 3ης κατηγορίας της Tennis Europe για παιδιά έως 14 ετών στη Πάφο της Κύπρου, με αρκετούς νεαρούς Έλληνες αθλητές να παίρνουν τη πρόκριση στη φάση των "16".

Στα αγόρια, ο Ραφαήλ Παγώνης επικράτησε με 6-1, 6-1, του Κύπριου Γιάννη Λεοντή. Ο Παγώνης να σημειωθεί πως είναι Νο.1 στο ταμπλό.

Εύκολη πρόκριση είχε και ο Θάνος Χαιρόπουλος, ο οποίος κέρδισε τον Κύπριο Κριστοφερ Αθηνάκη, με 6-1, 6-2.

Ο Θάνος στην επόμενη φάση θα αγωνιστεί κόντρα στο Νο.4 του ταμπλό Βασίλη Βραχίμη από την Κύπρο.

Χαιρόπουλος και Παγώνης συνεργάστηκαν και στο ταμπλό των διπλών και πέρασαν στα προημιτελικά, μετά από νίκη σε βάρος των Timor Greenshpoon και Ricky Kletter, με 6-1, 6-1.

Στα κορίτσια η Διονυσία Κουκούλη κέρδισε την Stella Zhivkova από την Βουλγαρία με 6-0, 6-1. Η νεαρή αθλήτρια μας είναι το Νο.6 στο ταμπλό της κυπριακής διοργάνωσης.

Πρόκριση πήρε και η Δανάη Μαργαρίτη, μετά από τη νίκη κόντρα στην προερχόμενη από τα προκριματικά Soraya Ileana από την Σουηδία, με 6-0, 6-1.

Στα διπλά, η Κουκούλη σε συνεργασία με την Άνδρεα Γεωργίου Παπακυριάκου, έχουν προκριθεί κατευθείαν με bye στα προημιτελικά επειδή είναι στο Νο.1 του ταμπλό, ενώ η Μαργαρίτη με συμπαίκτρια την Κύπρια Nadia Jaser, έχασαν από τις Νο.3, Maryiaa Margo και Maja Sobiesiak, με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots