Το σήκωσε στο διπλό η Κουκούλη - τελικό στο μονό ο Παγώνης

 
Το σήκωσε στο διπλό η Κουκούλη - τελικό στο μονό ο Παγώνης
tn team Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 - 16:25

Η Διόνη Κουκούλη και η Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό του TE U14 Aphrodite Hills G3 στην Πάφο. Στα μονά, στον τελικό προκρίθηκε ο Ραφαήλ Παγώνης.

Η Γεωργίου Παπακυριακού από την Κύπρο και η Κουκούλη, κέρδισαν στον σημερινό τελικό του διπλού των κοριτσιών στην Πάφο την Ολλανδέζα Daphne Franssen και τη Βελγίδα Fin Gybels με 6-2, 6-4.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος στη σεζόν για την Κουκούλη και ο 9ος συνολικά στην καριέρα της σε Tennis Europe διοργάνωση (8 στα διπλά) και ο 2ος στα 14άρια, μετά το διπλό της Ραφήνας το 2023.

Στα μονά, στα ημιτελικά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Κουκούλη, η οποία ηττήθηκε σήμερα από την Γεωργίου Παπακυριακού με 6-2, 6-3.

Στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης Category 3 U14 της Tennis Europe, η κορυφαία του ταμπλό Κύπρια τενίστρια θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Lilly Marie Greinert, Νο.3 στο ταμπλό, που στον άλλον ημιτελικό επικράτησε μετά από πολύ μεγάλη μάχη της Δανάης Μαργαρίτη, με 4-6, 6-3, 7-5.

Στο μονό των αγοριών, ο Ραφαήλ Παγώνης κέρδισε τον Κύπριο Άθω Καρακατσιάνη με 6-4, 6-1 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου αύριο θα διεκδικήσει τον 2ο διαδοχικό τίτλο του μετά το Μάριμπορ.

Θα αντιμετωπίσει έναν ακόμα αθλητή από την Κύπριο, τον Νο.2 του ταμπλό, Μιχάλη Γενεθλίου, που κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τον Θάνο Χαιρόπουλο με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots