Το σήκωσε ο Παγώνης στο Ηράκλειο (pics)

 
Το σήκωσε ο Παγώνης στο Ηράκλειο (pics)
tn team Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 13:45

Ο Ραφαήλ Παγώνης αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διεθνές τουρνουά του Ηράκλειο Ο.Α.Α. στην Κρήτη, κερδίζοντας στον τελικό το Νο.1 του ταμπλό. Φιναλίστ στα κορίτσια η Λυδία Παναγιωτίδου.

Ο Παγώνης κέρδισε σε ένα ωραίο παιχνίδι τον Georgi Georgiev από τη Βουλγαρία, Νο.1 στο ταμπλό της διοργάνωσης και Νο.74 στην Ευρώπη στα 14άρια, με 6-3, 7-5.

Ο Παγώνης, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.80 στην Ευρώπη στα 14άρια, κέρδισε και τα 6 παιχνίδια που έδωσε αυτή την εβδομάδα χωρίς να χάσει σετ στα γήπεδα του "Ηράκλειο" Ο.Α.Α., για να κατακτήσει τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Ήταν ο 2ος φετινός του τίτλος μετά το τουρνουά της FOCUS Tennis Academy στο Ρότερνταμ (Category 3, U14) και ο 2ος που έχει κερδίσει στα 14άρια. Είχε κερδίσει ακόμα 12 τίτλους Tennis Europe στα 12άρια τα δυο προηγούμενα χρόνια, 7 στα μονά και 5 στα διπλά.

Παγώνης ήταν και φιναλίστ στο διπλό, όπου μαζί με τον Θάνο Χαιρόπουλο ηττήθηκαν στον τελικό από τους Ιταλούς Alessandro Arcangeli και Matteo Campana με 6-3, 6-3.


Ο Ραφαήλ Παγώνης και ο Georgi Georgiev


Ο Ραφαήλ Παγώνης και ο Βασίλης Παγώνης

Στα κορίτσια, η Λυδία Παναγιωτίδου ήταν φιναλίστ στο μονό, καθώς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες μετά από πολύ μεγάλο ματς με τη Ρωσίδα Ekaterina Dotsenko, με 3-6, 7-6 (2), 6-4.

Η Λυδία ξεκίνησε καλύτερα στον τελικό και είχε την ευκαιρία να φτάσει στη νίκη και στον τίτλο στα 2 σετ, το έχασε όμως "στα σημεία" και τελικά υπέστη την ήττα από την πολύ δυνατή Ρωσίδα αθλήτρια.

Στον τελικό του διπλού, που ολοκλήρωσε το τουρνουά, Παναγιωτίδου και Κωνσταντίνα Βολονάκη κατέκτησαν τον τίτλο, επικρατώντας των Ofir Manhard και Alexandra Volobueva με 6-2, 6-2.


Λυδία Παναγιωτίδου, Κωνσταντίνα Βολονάκη, Ραφαήλ Παγώνης και Θάνος Χαιρόπουλος

Όλα τα τελικά αποτελέσματα και φωτογραφίες του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots